Haberim Port
05 Şubat 2012 Pazar
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vodafone'un 'Dünyayı Gezen' seçeneği
02 Eylül 2010 Perşembe 23:38

Vodafone'un 'Dünyayı Gezen' seçeneği

Vodafone'un 17 ülkedeki Vodafone GSM şebekesinde geçerli olan ''Dünyayı Gezen'' seçeneği ile aboneler, yurtdışından Türkiye'yle dakikası 91 kuruşa bayramlaşabilecek.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, ''Dünyayı Gezen'' seçeneğini tercih edenlerden aylık 1,21 lira sabit ücret alınacağı belirtildi. Açıklamada yer alan bilgilere göre, bayramı Türkiye'de geçirecek aboneler ise, ''Tek Amerika'' seçeneği ile aylık sabit 0,49 lira karşılığında, ABD'deki sabit ve mobil hatlarla dakikası 20 kuruşa görüşebilirken, faturasız hat sahipleri sabit 1 lira ödeyerek dakikası 20 kuruştan ABD'deki yakınlarını arayabilecek.Mevcut tarifesine ''Dünya Küçük'' seçeneğini ekleyen faturalı hat aboneleri de, operatör ayrımı olmadan aylık 3,62 lira sabit ücret ödeyerek yurt dışındaki tüm yönlerle dakikası 35 kuruştan görüşme yapabilecek.

Faturasız hat sahipleri ise aylık 30 lira ve üzeri yükleme yaparak, dakikası 80 kuruştan yurt dışındaki her yönü arayabilecek. Vodafone Cep Avantaj tarifesini kullanan faturalı aboneler her yöne dakika paketlerini yurt dışı aramaları için de kullanabilecek.

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve videolar, sitemiz kaynak gösterilmek veya ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

ADnet

http://www.twitter.com/haberimport

gazete manşetleri

plus.google.com

ANKET
Can Bonomo Eurovision İçin Doğru Bir Tercih Mi?
DERİNHABER
http://www.facebook.com/haberimport

HAVA DURUMU
İstanbul
7 / 13 °C
Ankara
-8 / 3 °C
İzmir
3 / 16 °C
Bursa
3 / 11 °C
Van
-9 / 0 °C