1 Ocak Sayısal Loto açıklandı mı? Sayısal Loto kazanan numaralar nelerdir?

TAKİP ET

Sayısal Loto oynayanlar 1 Ocak Çılgın Sayısal Loto sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyorlar. 1 Ocak Cumartesi Milli Piyango Online Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? 1 Ocak Çılgın Sayısal Loto hangi numaralar kazandırdı? Soruları internette en çok aratılan konular arasında yer alıyor. İşte tüm sonuçlar…

Reklam
Reklam

1 Ocak Cumartesi Sayısal Loto için araştırmalar devam ediyor. 1 Ocak Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti mi? 1 Ocak 2022 Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı?  soruları merak ediliyor. İşte merak edilen soruların yanıtları…

1 OCAK ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

1 Ocak Sayısal Loto sonuçları henüz açıklanmadı. Sayısal Loto çekilişi 21:30 ‘da yapılacaktır.

29 Aralık Çarşamba günü en son yapılan Sayısal Loto sonuçları şu şekilde : 34-43-47-57-73-89-85-35

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar içerisinde 6 tane sayı seçerek kolon oluşturmaya dayalı bir oyundur. Oluşturulan kolonlarda en az 2, en fazla 6 adet sayı bilinmesi durumunda ise farklı miktarda ikramiye kazanmak mümkün olacaktır. Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturularak online kupon doldurmanız mümkündür.

Bunlar dışında Milli Piyango satış bayilerinden de Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak oynanabilmektedir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 adet numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez. Oynanan her kolon sadece 3 TL’dir. 18 yaşından büyük olan herkes Çılgın Sayısal Loto oynayabilir. Kazanma oranı ise oynadığın kolon ve bilinen numara adedine göre değişmektedir:

Birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 rakamının tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır. 

İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı rakamın “Joker” rakamına eşit olduğu kombinasyonlardır. 

Üçüncü kategori olan “5 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ancak 6’ıncı rakamın “Joker” rakamından farklı olduğu kombinasyonlardır. 

1 ocak sayısal loto açıklandı mı 1 ocak sayısal loto sonuçları sayısal loto sayısal loto kazanan numaralar