10 Yaş Gençleştiren Limon Kürü!

TAKİP ET

Güzel bir görünüm için cilt bakımı fazlasıyla önem taşıyor. Oldukça iyi içerikli olan ve güzel bir cilt vaat eden bakım ürünleri bulunuyor. Fakat yüksek fiyatlı bakım ürünlerine her insanın sahip olma olasılığı yok. Evde bulunan malzemeler ile sizlerde cilt bakımı yapabilir ve güzel bir cilde kolay şekilde sahip olabilirsiniz. Kendiniz elde edebileceğiniz maskenin tarifini içeriğimizin devamında…

Reklam
Reklam


Cilt bakımı her insan için oldukça önemlidir. Renk eşitsizliği, kırışıklar ve ciltte meydana gelen sivilceler için birçok bakım ürünleri deneniyor. Fakat birçok bakım ürününün bu sorunların giderilmesinde etkisi olmuyor. Üstelik sürekli başka içerikli ürünler denemek, cildin alerjik reaksiyonlar göstermesine ve ciltte iritasyona sebep olabiliyor.
Sizlere vereceğimiz maske tarifi ile kolay bir şekilde cilt sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. İçeriğinde kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz ve her evde olan malzemeler bulunmaktadır. Cildinize zararlı bir etkisi olmayacaktır. Kendi elde edeceğiniz bu maskeyi, düzenli şekilde yada ihtiyacınız olan zamanlarda kullanabilirsiniz.
Düzenli kullanmanız durumunda cildiniz kısa zamanda kendisini toparlayacak ve adeta porselen gibi görünüme kavuşacaktır. Uygulayacağınız limon kürü, cildinizi ölü derilerden arındırarak renk eşitsizliğinin giderilmesine, cildin daha parlak ve canlı bir görünüme sahip olmasını sağlayacaktır.
 

Gençleştirici Kür Malzemeleri

1 adet limon suyu

6 adet aspirin

1 yemek kaşığı zeytinyağı

1 tatlı kaşığı bal

Gençleştirici Kür Yapımı


İlk olarak aspirinleri ezip tamamen toz haline getirmeniz gerekmektedir. Bir kabın içerisine toz haline getirdiğiniz aspirinleri ekleyin ve sonrasında limon suyunu ilave edin. Limon suyu ve aspirinin karışımında tepkime meydana geleceği için 2 dakika beklemenin ardından diğer malzemeleri üzerine ilave edin. Tüm malzemeleri ekleyip iyice karıştırdıktan sonra kürünüz hazır hale gelmiş oluyor.
Elde ettiğiniz maskeyi isterseniz tüm yüzünüzü uygulayabilir yada sadece yüzünüzde sorunlu olan bölgelere uygulayabilirsiniz. Maskeyi uyguladıktan sonra 20 dakika yüzünüzde bekletip ardından ılık suyla güzel bir şekilde maskeyi cildinizden arındırın. Sonrasında mutlaka bir nemlendirici kullanmalısınız.
İki hafta boyuncu düzenli bir şekilde kullanımın ardından cildinizde ki etkilerini görmeye başlayacaksınız.