10 yaşındaki kız çocuğu oto sanayi sitesinde cinsel istismara uğradı

TAKİP ET

İstanbul'da mide bulandıran cinsel istismar olayı yaşandı. Sarıyer'deki bir oto sanayi sitesinde 10 yaşındaki bir kız çocuğunun dükkana gelen müşteri tarafından uğradığı cinsel taciz güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen tacizin ardından çocuğun babası polise giderek şikayetçi oldu.

Reklam
Reklam

İstanbul’da mide bulandıran cinsel istismar olayı yaşandı. Sarıyer’deki bir oto sanayi sitesinde 10 yaşındaki bir kız çocuğunun dükkana gelen müşteri tarafından uğradığı cinsel taciz güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen tacizin ardından çocuğun babası polise giderek şikayetçi oldu. İstanbul Sarıyer’deki bir oto sanayi dükkanında küçük bir kız çocuğunun uyuduğu sırada dükkana gelen bir müşteri tarafından cinsel istismara uğradığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olayın ardından küçük kız çocuğunun babası Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube’ye giderek şahıstan şikayetçi oldu. İşte olayın tüm detayları…

Müşterinin Cinsel İstismarına Uğradı

Olay, İstanbul Sarıyer’deki bir oto sanayi sitesinde yaşandı. 10 yaşındaki S.B., okulların yaz tatili olması sebebiyle evde tek başına kalmamak için babasının çalıştığı Sarıyer Eski Oto Sanayi Sitesi’ne geldi. 10 yaşındaki küçük kız çocuğunun araba tamirhanesinde yer alan yatakta yattığı esnada babasının müşterisi olan O.R. tarafından cinsel istismara uğradı.

Küçük Kız Yaşadıklarını Babasına Anlattı

Dükkana gelen müşteri tarafından cinsel istismara uğrayan S.B., yaşadıklarını babasına anlattı. O.R.’nin ise olay yerinden hızla uzaklaştığı öğrenildi. Küçük kızın babası olayı öğrendikten hemen sonra polise giderek şikayetçi oldu. Şikayetin ardından polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda yakalanan O.R., Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

İstismar Anı Kameralara Saniye Saniye Yansıdı

Oda TV’de yer alan habere göre, müşterinin küçük kız çocuğuna cinsel istismarının görüntüleri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Söz konusu görüntülerde 10 yaşındaki S.B.’nin uzandığı yatağın yanına gelen O.R., eliyle cinsel organını çıkarıyor ve bir yandan da çevreyi kontrol ediyor. Bir süre sonra O.R.’nin dışarı doğru çıktığı sırada yataktan kalkan S.B., hızlı bir şekilde ayakkabılarını giyiyor ve dışarı doğru koşuyor.