100 liranın altında alınabilecek en güzel ve en anlamlı yılbaşı hediyeleri

TAKİP ET

Yılbaşına sayılı günler kaldı. Herkes sevdiğine ne hediye alacağının derdine düştü bile. Ancak piyasanın bu pahalılığında alacağı hediyeleri seçemeyenlere efsane hediye seçenekleri ile geldik. İşte alabileceğiniz hediye ve seçenekler…

Reklam
Reklam

Yılbaşına sayılı günler kala ailesine ve sevdiklerine hediye almak ancak ne alacağına karar veremeyenler ya da almak istediği hediye için bütçesi yetmeyenler için çok güzel hediye seçenekleri derlerdik. Bu hediyeler sayesinde hem sevdiklerinize anlamlı bir hediye almış olacaksınız hem de onlara mutluluğu en uç noktalarda hissedeceksiniz.

Roma rakamlı çift bileklikleri

Roma rakamı ile yazlı olan çift bileklikler sayesinde sevgilinize ya da yakın arkadaşınıza hediye edebileceğiniz çok anlamlı bir bileklik yaptırabilirsiniz. Bu bileklikler sizin ve sevgiliniz için çok anlamlı bir seçenek sunmuş olacak.

Ahşap kutulu 12 renkli çerçeve

Sevdikleriniz ile çekildiğiniz fotoğraflar yaşadığınız anları ölümsüzleştiriyor. Bunları mini ve renkli çerçeveler ile sevdiklerinize hediye etmeniz çok anlamlı ve düşünceli bir hareket olacaktır. Aynı zamanda çok da uygun…

Renkli kartonlardan hediye kutuları

Yılbaşının en anlamlı rengi kırmızı. Kırmızı başta olmak üzere rengarenk kutular ile sevdiklerinize aldığınız hediyeleri hediye edebilirsiniz.