11. ev ne anlama gelir? 11.ev hangi burcun evidir?

TAKİP ET

Astrolojik konular birçok insanın dikkatini çekmektedir. Astroloji dünyasında yer alan 11.ev kavramı araştırılmaktadır. 11.ev ifadesinin ne anlama geldiği merak edilmektedir. 11.ev ne anlama gelir? Ayrıca 11.evin hangi burcun evi olduğu da araştırılmaktadır. 11.ev hangi burcun evidir? Bu haberimizde 11. ev ile ilgili detayları sizler için derledik. İşte 11.ev hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Sümerlerden Mısırlılara, Roma medeniyetinden İslam'a kadar yüzyıllar boyunca birçok medeniyet tarafından çeşitlendirilmiştir. 11. evin önemi, birçok kültürün izlerini taşımasıdır. Sadece 11. ev diğer evlerden farklıdır, her kültürde "şans evi" olarak kabul edilir. Peki bu ev neyi temsil ediyor?

11.ev nedir?

Modern astrolojide 11. ev kişinin hedeflerini ve gelecek planlarını temsil eder. Bu evi bir yaşam planına bağlayan astroloji, kişinin bu evin takımyıldızı içinde hedefler belirlediği alanları anlamaya çalışır. Örneğin 11. evdeki Kova, kişinin topluma, topluluğa katılmak istediği, toplumla ilgili konularda aktif rol oynamak istediği, kimsenin yapamayacağı umutlarını, beklentilerini ve hayallerini ifade eder. Kişinin amacı toplumu geliştirmek ve ilerletmek olacaktır.

11.ev ve etkileme durumları

11. ev aynı zamanda 10. evin ikinci evidir. Bu nedenle, 10. ev bir kariyer ise, 11. ev bu amaca verilecek kaynakları ve desteği gösterir. Birlikte çalıştığımız insanlarla, arkadaşlarımızdan aldığımız destekle ve bizi ortak bir amaç için bir araya getiren grup dinamikleriyle ilgili. Bu anlamda kariyer hedeflerimize ulaşmak için sahip olduğumuz manevi kaynakları ortaya koyduğu söylenebilir.

Kişinin amacı toplumu geliştirmek ve ilerletmek olacaktır. Ancak ev aynı zamanda bir kariyerin geri dönüşünü de sembolize eder. Bu nedenle modern astrolojide bu eve şöhret, statü, şan ve şöhret evi denir. Tabii ki, herkes çalışmalarıyla ünlü değil. Bu nedenle bu ifadeye terfi ve mevki olarak bakmak açıklayıcı olabilir. 11. ev bize sadece kariyer hedeflerimize ulaşmamızda bizi destekleyenlerden bahsetmez. Genel olarak, arkadaş grupları, sosyal ortamlar ve ekip çalışmasına da atıfta bulunur. 11.ev kova burcunun evi olarak ifade edilir. Arkadaşlığın evi olarak da adlandırılır.

11.ev nedir? 11.ev hangi burcun evi? Astrolojide evler