12 Mayıs Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı kovuldu mu?

TAKİP ET

Beyaz TV ekranlarında hafta içi her sabah yayınlanan Söylemezsem Olmaz yarışmasında deprem yaşandı. Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Seren Serengil ekrana çıkmadı. Peki, 12 Mayıs Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı yoksa kovuldu mu?

Reklam
Reklam

Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve yorumlarla sürekli gündemden düşmeyen Söylemezsem Olmaz programında deprem yaşanıyor. Daha önce Bircan Bali ve Ece Erken'in sunuculuğunu yaptığı ancak yasak aşkın ortaya çıkması ile birlikte Ece Erken'in ayrıldığı Söylemezsem Olmaz yarışmasında yeni sunucular Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil olmuştu. Ancak Seren Serengil hafta başından bu yana Söylemezsem Olmaz programında ekranlara çıkmıyor. Ünlü şarkıcı yakında göremeyen izleyiciler ise Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı sorusuna yanıt arıyor. Peki, Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok? 12 Mayıs Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden ekrana çıkmıyor?
 

Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok 12 Mayıs 2022?


Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz programı canlı yayınına hafta başından bu yana katılmıyor. Ekran başında programı takip eden izleyiciler ise ünlü Sunucunun neden ekrana çıkmadığını merak ediyor ve arama motorunda da yoğun bir şekilde araştırıyor. Seren Serengil kendisini merak eden izleyiciler için sosyal medya hesabından açıklama yayınladı. Ünlü sunucu yaptığı açıklamaya göre bir süre dinlenmek istedi ve bu nedenle Söylemezsem Olmaz programına katılmıyor.
 

Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı, yoksa kovuldu mu?


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz Yarışması'nın başarılı yorumcularından olan Seren Serengil hafta başından bu yana ekranda olmayınca izleyicilerde arama motorunda araştırmaya başladı. Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı yoksa kovuldu mu gibi soruların yanıtı yoğun bir şekilde araştırılan başlıklar arasında yer alıyor. Ancak ünlü şarkıcının kovulması ya da ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. Sağlık sorunları nedeniyle dinlenmek isteyen Seren Serengil Bu nedenle ekrana çıkmıyor.