AÇIKLANDI! e-okul.meb.gov.tr adresinde MEBBİS BİLSEM mülakat sınav sonuçları sorgulama! 13 Mayıs MEB 2022 BİLSEM sonuçları!

TAKİP ET

e-okul.meb.gov.tr adresinde ​​​​​​​BİLSEM ile ilgili tetkik yapan çoğu öğrenci MEBBİS BİLSEM mülakat sınav sonuçları hakkında detayları merak ediyor. Peki, 13 Mayıs MEB 2021 BİLSEM sonuçları açıklandı mı? e-okul.meb.gov.tr MEBBİS BİLSEM mülakat sınav sonuçları sorgulama sayfası sitemizde yer almaktadır. 

Reklam
Reklam

BİLSEM sınavı vatandaşlar doğrultusundan merak ediliyor. Sınava katılan vatandaşlar neticelerin ne vakit belli olacağını da merak ediyor. BİLSEM sıva sonucu 13 Mayıs 2022 tarihinde açıklanacak. Kayıt hakkı kazanan öğrenciler, 19 Ağustos'ta ilan edilecek. Peki, 13 Mayıs MEB 2021 BİLSEM sonuçları açıklandı mı? e-okul.meb.gov.tr MEBBİS BİLSEM mülakat sınav sonuçları sorgulama sayfası sitemizde yer almaktadır.


 

2022 BİLSEM SINAV SONUÇLARI 


Sınava katılacak şahıslar neticelerin ne vakit belli olacağını da merak ediyor. BİLSEM imtihan neticeleri 13 Mayıs 2022 tarihinde açıklanacak. Kayıt hakkı kazanan öğrenciler, 19 Ağustos'ta ilan edilecek.

13 Mayıs MEB 2021 BİLSEM sonuçları için tıklayınız

BİLSEM NEDİR?

BİLSEM ile ilgili bilgi edinmek isteyen vatandaşlar internette tetkik yapıyor. BİLSEM’in ne bulunduğunu, kimlerin katılabildiği çoğu birey doğrultusundan merak ediliyor. Detaylı bilgi alabilmek isteyen vatandaşlar imtihana az bir vakit kala yoğun bir tetkik içerisine girdi. 



Bilim ve sanat merkezleri (BİLSEM); örgün eğitim kurumlarına devam eden ve genel zihinsel beceri, görsel sanatlar ya da müzik beceri alanlarında özel becerili olarak tanılanan öğrencilere, becerilerini geliştirerek kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak hedefiyle destek eğitim vermek üzere açılan özel eğitim kurumlarıdır.



BİLSEM HANGİ İLLERDE VAR?

Bilsem imtihanıyla özel öğrencilere verdiği eğitimlerin hangi illerde bulunduğu da merak ediliyor. Özel becerili öğrencilere kendi potansiyellerini anlamaları, kendilerine ve topluma katkıda bulunabilmeleri amacıyla okullarda verdiği eğitimi zenginleştiren ve farklılaştıran bir eğitim uygulaması yayınlayan bilim ve sanat merkezleri 81 ilde hizmet vermektedir.