14.hafta karşılaşmasında Atalanta galibiyeti. Duvan Zapata tek golle takımına galibiyet getirdi!

TAKİP ET

İtalya Serie 14. hafta karşılaşması olan Atalanta- Juventus maçında, Atalanta rakibini deplasmanda 1-0 yendi. Golü kim attı? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Juventus ligde üst sıralara oynarken 14. hafta karşılaşmasında Atalanta'yı misafir etti. Maçta ilk yarıda ev sahibi Juventus birçok gol pozisyonu yakalamasına karşın Atalanta takımı 28. dakika içerisinde Duvan Zapata isimli futbolcunun atmış olduğu gol ile öne geçmeyi başardı. İlk yarı konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi. 

İkinci yarı içerisinde karşılıklı olarak birçok gol pozisyonu yaşandı. Ancak gol olmayınca maç Atalanta'nın 1-0 galibiyeti ile sona erdi. 

Bu galibiyet Atalanta'yı 28 puana ulaştırıp dördüncü basamaktaki hakimiyetini korumasının yanı daha başka bir öneme sahip takım için. Çünkü bu galbiyet Atalanta'nın Juventus'u Torino'da 1989'dan bu yana yendiği ilk maç olarak önemini takım için korumakta. 

Ev sahibi takım Juventus ise bu mağlubiyet ile ligde beşinci yenilgisini yaşamıştır. Siyah- beyazlı takım 21 puanla sekizinci sırada yer almakta. Allegri yönetimindeki Juventus takımı, hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye 4-0 kaybetmesinin ardında ligde de yenilerek üst üste ikinci maçında sahadan üzgün ayrıldı. 

Maçta bir diğer ayrıntı ise Mehmet Demiral futbol oyuncusu. Mehmet Demiral eski takımı olan Juventus'a karşı Atalanta takımında forma giyerek ilk 11 içerisinde maçta yer aldı.
 

atalanta juventus 14.hafta