14 Haziran Salı Ankara'da yarı okullar tatil mi? 14 Haziran Salı Ankara'da okul var mı?

TAKİP ET

Ankara'da bugün ve yarın okullar tatil mi? 14 Haziran Ankara hava durumu nasıl? Ankara'da 14 Haziran Salı yarın okullar tatil edildi mi? Ankara'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle öğrenciler ve veliler okulların durumunu merak ediyor. Peki, 14 Haziran Salı Ankara'da yarı okullar tatil mi? 14 Haziran Salı Ankara'da okul var mı?

Reklam
Reklam

14 Haziran Salı Ankara’da okul var mı? 14 Haziran Salı yarın Ankara’da okul var mı? Ankara hava durumu ve yağış durumu veliler ve öğrenciler tarafından merakla aranan başlıklar arasında yer alıyor. Olumsuz hava koşullarının etkisi altında olan ve sel felaketinin de yaşandığı Ankara’da Valilik dün bir açıklama yayınlayarak 13 Haziran Pazartesi günü okulların tatil edildiğini duyurmuştu. Haftanın ikinci gününde de okulların açık olup olmadığı herkes tarafından araştırılıyor. Peki, Ankara’da yarın okul var mı? 13 Haziran 2022 Ankara’da okullar tatil mi?
 

14 Haziran Salı Ankara’da okullar tatil mi?

Ankara Valiliği 14 Haziran Salı okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapmadı. Tatil kararının Meteoroloji tarafından açıklanacak 14 Haziran Ankara hava durumu sonrasında netleşeceği tahmin ediliyor.
 

Ankara’da bugün okullar tatil edildi

Ankara’da günlerdir devam eden olumsuz hava koşulları sel ve su baskınlarına sebep olmuştu. Ankara Valisi Vasip Şahin de dün gece saatlerinden sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak 13 Haziran Pazartesi günü kette gün boyunca yağış beklendiğini ifade etmiş ve eğitime ara verildiğini bildirmişti.

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise kentte 13 Haziran Pazartesi günü gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış beklendiği ifade edildi. Valilik ve meteoroloji tarafından yapılan uyarılarda yağış sırasında dolu ve kuvvetli rüzgarın da etkili olacağı belirtilirken vatandaşların ani su baskını, sel, yıldırım düşmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmasını istedi.