14 Şubat Sevgililer Günü mesajları romantik, duygusal, kısa, uzun, farklı 2022 Sevgililer Günü mesajları

TAKİP ET

14 Şubat Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala, sevgilisine aşk dolu kelimelerle sevgisini anlatmak isteyenler kutlama mesajları aramaya başladı. Bizler de bu yazımızda en güzel sevgililer günü mesajlarını derledik. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları Romantik, duygusal, kısa, uzun, farklı 2022 Sevgililer Günü mesajları...

Reklam
Reklam

14 Şubat Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala, sevgilisine aşk dolu kelimelerle sevgisini anlatmak isteyenler kutlama mesajları aramaya başladı. Bizler de bu yazımızda en güzel sevgililer günü mesajlarını derledik. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları Romantik, duygusal, kısa, uzun, farklı 2022 Sevgililer Günü mesajları...14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken birçok kişi Sevgililer Günü'ne özel mesajları araştırmaya başladı. Bu özel gün için hazırlık içinde olanlar sevdiklerini mutlu edecek güzel sözler bulmaya çalışıyor. İşte en güzel Sevgililer Günü mesajları....

Romantik, duygusal Sevgililer Günü mesajları

"Seni her hücrem ile seviyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun. Seni ilk gördüğümde her Sevgililer Günü'nü senin ile geçirmeyi istediğimi biliyordum."

"Aşk bizim gerçek kaderimizdir. Yaşamın anlamını kendimiz bulamıyoruz, onu sadece başkaları ile buluruz."

"Seni görür görmez sen olduğunu biliyordum. Seni seviyorum."

"Muhteşem yapboz parçaları gibiyiz, birbirimize uyuyoruz."

"Seni sevmeme izin verdiğin ve bunun karşılığı olarak beni sevdiğin için sana minnettarım. Benim olduğun için çok şanslıyım. Sevgililer Günün kutlu olsun sevdiğim."

"Seni sevmek, hayatın çok daha güzel görünmesini sağlamak için yapılabilecek en kolay şeylerden biri. Seni seviyorum ve seni asla bırakmak istemiyorum. Benim için hayatın olmazsa olmazı sensin. Aşkım, her Sevgililer Günü'nde birlikte olmak dileğiyle..."

 "Ve ben hayatımda sana sahip olduğum için bu dünyada ki en şanslı insanım! Sevgililer Günün kutlu olsun kalbimin biricik sahibi"

"Biliyorum ki yollar karanlıktan geçtiğinde yanımda sen varsın. Ellerin ellerime dokunduğu sürece varlığım tamamlanmış olacak. Sevgilim, canım sevgilim iyi ki benimlesin."

"Paylaştığımız küçük şeyler her gün daha da büyüyor."

"Seni her sevdiğimde sonsuza kadar olacağı gibi derinden seviyorum."

"Sürprizlerle dolu aşkın ve güzelliğin ile dünyamı güzelleştirdiğin için teşekkür ederim."

"Aşkımız bizi sonsuza kadar beraber tutacak! Hayatımda yer aldığın için çok şanslıyım. Sevgililer Günümüz kutlu olsun."

"Aşkım, beni ve çocuklarımızı sevdiğin için teşekkür ederim. Sana her gün sevgimi ve şükranımı gösterememiş olabilirdim, ama biliyorum ki her zaman kalbimde olacaksın. Sevgililer Günün kutlu olsun!"

"Hayatıma girmeden önce, hiçbir yönüm yok. Benim ışığım, güneşim, umudum, şimdim ve geleceğim oldun. Seni çok seviyorum karıcığım/kocacığım. Sevgililer Günün kutlu olsun!"

"Yalnızca Sevgililer Günü'nde değil, ayrıca yarın ve sonsuza kadar benim ile olmanı istiyorum."

"Kalbimi aldığın ve sevgiyle doldurduğun için sana çok teşekkür ediyorum."

"Bu özel günde kalbim senin için attığında, hiç kimsenin duymadığı bir melodi çalıyor."

"Sen ihtiyaç duyduğum her şeysin. İyi ki benimlesin canım sevgilim."

sevgililer günü mesajı romantik sevgililer günü mesajları