14 Şubat Sevgililer Günü'nde kimin konseri var? 14 Şubat konser takvimi

TAKİP ET

Çiftler için en anlamlı günlerden biri olan Sevgililer Günü'ne az bir süre kaldı. Bu anlamlı günü sevgilisi ile geçirmeyi isteyenler 14 Şubat konser takvimini merakla araştırıyor. Birçok sanatçı, bu özelde günde çiftlere eğlenceli anlar yaşatmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Peki, 14 Şubat'ta kimin konseri var? İşte 14 Şubat konser takvimi...
14 Şubat konser takvimi
Bülent Ersoy / Ankara Sheraton Hotel
Serdar Ortaç - İbrahim Tatlıses / DoubleTree by Hilton İstanbul
Yıldız Tilbe / WOW İstanbul Hotel
Manuş Baba / Bartın Riverside Hotel
Cem Adrian / Sponge Pub Konyaaltı Antalya
Rafet El Roman / Dedeman Konya
Buray / Congresium Ankara
Sıla / Zorlu PSM Turkcell Sahnesi
Mabel Matiz / Volkswagen Arena

En güzel sevgililer günü mesajları
Sesini duymak yüzünü görmek gibi değil, seni özlemek seni sevmek gibi değil. Hiçbir şey bu gün yanında olmak gibi değil. Sevgililer günümüz kutlu olsun.
Mavi giyer bulut olurum, yeşil giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyaz giyer senin olurum. Günümüz kutlu olsun.
Bir yaz esintisinden daha büyülü, güneşten daha sıcak, bir çiçekten daha güzel. En önemlisi de başıma gelen en iyi şey sensin. Seni seviyorum.
İnanılmaz, harike ve çok ilham vericisin. Kalbimin sahibi sensin. Sevgililer günümüz kutlu olsun.
Aşık olmak yıldızları seyretmek gibidir. Milyarlardan bir tanesini seçerek ona yeterince uzun baktığınızda diğerleri erir. Benim yıldızım da sensin.

Parlayan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inanki hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Seni seviyorum...
Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun!.
Sadece bugün değil, her gün bana sevgililer günü. Sen var olduğun, kalbimde aşkı bulduğun sürece her gün kutlanmaya ve özel olmaya yetecek. Sevgililer günümüz kutlu olsun sevgilim. Seni çok seviyorum..
Duyduğum her müzikte en güzel dur noktası oldun sen. Durup izledim seni doya doya. Bugün yine en güzel şarkılardan biri eşlik ediyor bana, kafamı kaldırıp baktığımda görüyorum ki yine sen çok güzel bir dur noktası olmuşsun. Sen benim hayatımın dikili gülü, gönlümün parçası, can evim… Sevgililer günümüz kutlu olsun. Seni seviyorum..
Duyduğun seslerin bazen bir anlamı olmaz, şayet aralarında senin sesin yoksa. Senin ve sesinin olmadığı hiçbir gün yaşanmaya değer değil. Bugün her yerde kutlamalar, göğe yükselen aşk naraları var. Bugün sen ve senin sesin var, bugün biz varız sevgilim. Sevgililer günümüz kutlu olsun..

sevgililer günü konserleri sevgililer günü konser takvibi