15.000 TL'ye kadar para ihtiyacınız varsa hemen başvurmanız lazım! Günün her saati alabilirsiniz

TAKİP ET

Nakit para sorunu yaşayanlara Ziraat Bankası'ndan kusursuz bir kredi kampanyası geldi. 15.000 TL'ye kadar para ihtiyacınız varsa hemen başvurmanız lazım! Günün her saati alabilirsiniz

Reklam
Reklam

Ülkemizin lider kamu bankalarından Ziraat Bankası resmi internet sayfası ile sosyal medya hesapları üzerinden peş peşe oluşturulan açıklamalara göre nakit sorunu yaşam sürdüren vatandaşlara 15.000 TL'ye kadar destek verilecek. Geri ödemeler ise 3 sene vadeli yapılacak. Günün her saati süresince müracaat işlemlerini sağlayan bireylerin Ziraat Bankası ATM'leri ve şubeleri üzerinden alacakları bu kredi kampanyasına katılım sağlamak ise çok yalın mobil bankacılık programları üzerinden müracaat işlemlerinin yapılması ile birlikte onay verdiği kredi tutarı hemen hesaba geçecek.
 

Ziraat Bankası 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası Detayları


15.000 TL'ye kadar para ihtiyacınız varsa hemen başvurmanız lazım! Günün her saati alabilirsiniz... Hemen hızlı kredi müracaat işlemlerini gerçekleştirerek basit bir şekilde faydalanabileceğiniz. Ziraat Bankası Hızlı Kredi , 3 sene vade alternatifi ile aylık bir düşük faiz oranları ile sunuluyor.  1000 TL'den 15.000 TL'ye varan nakit sorunları yönünden yurttaşların rahat bir şekilde kredi almalarına olanak tanınmaktadır. Uygun ödeme şartları ile kullanılabilecek kredi yönünden bütçeye makul ödeme planları hazırlanıyor. Bireysel gereksinimlere dair makul ödeme seçenekleri üzerinden Ziraat Bankası kredisi kullanmak isteyenler, dijital bankacılık yöntemleri ile müracaat işlemlerini basit bir şekilde yapabiliyor.


 

Ziraat Bankasından İhtiyaç Kredisi Almak İçin Gerekli Belgeler Neler?


Başvuru formu almanız lazım

Nüfus cüzdanı, ehliyet getirmeniz lazım 

Kişinin çalışma haline göre gelir belgesi almanız lazım


Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?


Aşağıdaki yöntemlerden birini seçerek, Ziraat Bankasından basitçe kredi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası şubelerine giderek hızlı kredi alabilirsiniz 

Ziraat İnternet şubesine girerek hızlı kredi alabilirsiniz 

Ziraat İnternet sitesine girerek hızlı kredi alabilirsiniz 

Ziraat mobil şubesine giderek hızlı kredi alabilirsiniz 

Ziraat ATM’lerine giderek hızlı kredi alabilirsiniz