15 bin öğretmen ataması hangi tarihte yapılacak? MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

TAKİP ET

Sözleşmeli öğretmenlik mülakatları tamamlandı. 2021-2022 yılı sözleşmeli öğretmenlik mülakatları bu sene koronavirüs nedeniyle katılamayan kişiler için 13-17 Aralık 2021 tarihleri arasında yapıldı. Mülakatların ardından binlerce aday mülakat sonuçlarını araştırmaya başladı. Peki mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmen atamaları tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

2021-2022 sözleşmeli öğretmen alımı mülakat sonuçları için geri sayım başladı. Binlerce aday mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. 21-26 Ocak 2022 tarihleri arasında atama tercihleri yapacak olan adaylar için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki sözleşmeli öğretmen alımı mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Atamaların öncesinde mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sıkça sorgulanıyor. Bu kapsamda MEB tarafından paylaşılan bilgilere göre 15 bin ek atama için yapılacak olan mülakatların sonucu 27 Aralık tarihinde duyurulacak. Bu sene koronavirüs nedeniyle adaylar için mülakatlar 13-17 Aralık tarihlerinde sona ermişti. 

Mülakata sonucuna itirazda bulunmak isteyen adayların itirazları 3-7 Ocak 2022 tarihlerinde alınacak.  21-26 Ocak itibarıyle sona eren atama tercihlerinin ardından sonuçlar 31 Ocak 2021 tarihinde açıklanacak.

Mülakatı olumlu sonuçlanan adaylar Şubat itibariyle göreve başlayacaklar.

15 bin sözleşmeli öğretmen sözleşmeli öğretmen sözleşmeli öğretmen alımı sözleşmeli öğretmen alımları ne zaman açıklanacak 2021 sözleşmeli öğretmen alımları