15 Temmuz mesajları, sözleri! 15 Temmuz yazıları, sözleri! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili yazılar

TAKİP ET

2016 yılında Fethullahçı Terör Örgütü tarafından ülkemiz hedef alınmış ve darbe girişiminde bulunulmuştu. Milli iradenin konuştuğu hain darbe gecesinde halk büyük bir direnişle darbeye izin vermemişti. 15 Temmuz'un 6. yıldönümünde Milli Birlik ve Demokrasi Günü'nde en özel en anlamlı mesajları paylaşmak isteyenler araştırmalara başladı.

Reklam
Reklam

2016 yılında Fethullahçı Terör Örgütü tarafından ülkemiz hedef alınmış ve darbe girişiminde bulunulmuştu. Milli iradenin konuştuğu hain darbe gecesinde halk büyük bir direnişle darbeye izin vermemişti. 15 Temmuz’un 6. yıldönümünde Milli Birlik ve Demokrasi Günü’nde en özel en anlamlı mesajları paylaşmak isteyenler araştırmalara başladı. Bu yıl yine 15 Temmuz şehitleri dualarla anılacak. Gaziler ise etkinliklerde en ön sırada olacak. 15 Temmuz hain darbe gecesinde yaşananlar ve milli iradenin gücü bir kez daha hatırlanacak. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde en anlamlı, kısa, uzun, dualı ve en özel mesajları, sözleri paylaşmak isteyenler araştırmalara başladı. İşte Instagram, Facebook ve Twitter’da paylaşılabilecek en anlamlı, en özel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sözleri ve mesajları…

15 Temmuz Mesajları ve Sözleri

-    Bir memleketin saha bakımından büyüklüğü onun gerçek büyüklüğünü ifade etmez ve bir milleti millet yapan arazisi değildir. 

-    Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor. Bir hilal uğruna ya Rabb ne güneşler batıyor…

-    Bu vatana ihanet edenler, kesinlikle bir gün şamarını yer.

-    Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz’da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiç sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim…

-    Herkes gönlünü ferah tutsun, bir Kurtuluş Savaşı daha kazandı bu millet 15 Temmuz’da.

-    Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir insanı, bir insan da bir ülkeyi kurtarır. 

-    Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan onurludur. Ne mutlu vatan uğruna can verene!

-    Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz. Bilakis onlar diridirler. (Bakara Suresi)

-    Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

-    Gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz.

-    15 Temmuz kahraman Türk milletinin demokrasi bayramıdır. Kutlu olsun.