15 Temmuz paylaşımı yapan eski belediye başkanı gözaltında

TAKİP ET

15 Temmuz paylaşımı tepki çeken eski Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'nın gözaltına alındığı öğrenildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sarı'nın gözaltına alındığı haberini yaptığı paylaşımla duyurdu. Sosyal medya hesabından Sarı'nın gözaltına alındığını duyuran Bakan Soylu, konuyla ilgili detaylı bilgilere de yer verdi.

Reklam
Reklam

15 Temmuz paylaşımı tepki çeken eski Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’nın gözaltına alındığı öğrenildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sarı’nın gözaltına alındığı haberini yaptığı paylaşımla duyurdu. Sosyal medya hesabından Sarı’nın gözaltına alındığını duyuran Bakan Soylu, konuyla ilgili detaylı bilgilere de yer verdi. Erdek ilçesinin eski belediye başkanı CHP’li Hüseyin Sarı’nın yaptığı 15 Temmuz paylaşımı tepkilere neden oldu. Sosyal medya hesabından yazılı ve görsel olarak 15 Temmuz paylaşımı yapan Sarı, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sarı’nın gözaltına alındığı haberini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

‘Yemişim Destanınızı’

15 Temmuz ile ilgili sosyal medya hesabından yazılı ve görsel paylaşım yapan eski Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ‘Suçsuz yere masum askerlerin boğazını keserek öldürmeniz mi sizin destanınız. Yemişim destanınızı’ ifadelerine yer verdi. Daha önce hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretten de işlem yapılan Sarı, ihale de usulsüzlük sebebiyle Erdek Belediye Başkanlığı görevinden alınmıştı. 

Gözaltına Alındı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz ile ilgili paylaşımı tepki toplayan eski Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’nın polis tarafından gözaltına alındığını duyurdu. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Bakan Soylu, ’15 Temmuz ihanetine direnen vatandaşlarımızı ve şehitlerimizi aşağılayan H.S isimli şahıs Balıkesir polisimiz tarafından gözaltın alındı. Şahıs hakkında; halkı kin ve düşmanlığa tahrik, suç ve suçluyu övme ve terör örgütü propagandası yapma suçlarından işlem yapılacak.’ notunu düştü.