15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın otobüsler bedava mı?15 Temmuz Cuma İETT, metrobüs, metro, vapur bedava mı?

TAKİP ET

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 6. yıldönümünde otobüslerin ücretli mi yoksa ücretsiz mi hizmet vereceği merak ediliyor. Bilindiği gibi Kurban Bayramı boyunca İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet vermişti. Şimdi gözler yarına çevrildi. Yarın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde toplu taşımaların bedava olup olmadığı araştırılıyor.

Reklam
Reklam

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6. yıldönümünde otobüslerin ücretli mi yoksa ücretsiz mi hizmet vereceği merak ediliyor. Bilindiği gibi Kurban Bayramı boyunca İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet vermişti. Şimdi gözler yarına çevrildi. Yarın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde toplu taşımaların bedava olup olmadığı araştırılıyor. 15 Temmuz 2022 Cuma günü toplu taşıma araçlarının ücretli mi yoksa ücretsiz mi hizmet vereceği yoğun bir şekilde araştırılıyor. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında her yıl 15 Temmuz tarihinde Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanıyor. Bu yıl yine 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel etkinlikler düzenlenecek. Peki, 15 Temmuz 2022 Cuma toplu taşımalar bedava mı? 15 Temmuz otobüsler ücretsiz mi? Yarın toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? İETT, metro, metrobüs, vapur ücretsiz mi 15 Temmuz 2022 Cuma ? İşte tüm merak edilenler…

15 Temmuz Toplu Taşıma Ücretsiz Mi?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz 2022 Cuma (yarın) İstanbul2da toplu taşımalar ücretsiz olarak hizmet verecek. Bilindiği gibi başta İstanbul olmak üzere pek çok ilde Kurban Bayramı dolayısıyla toplu taşımalar ücretsiz olarak hizmet vermişti. Araya giren 2 günün ardından (13-14 Temmuz) 15 Temmuz 2022 Cuma günü toplu taşıma araçlarının tekrar ücretsiz olarak hizmet vereceği açıklandı.

Metro, Metrobüs, Marmaray Bedava Mı 15 Temmuz 2022?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, Kurban Bayramı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde metro, Marmaray, Tramvay, İETT, metrobüs ve şehir hatları gibi toplu taşıma araçlarının vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet vereceği duyuruldu.