16 Aralık 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumları

TAKİP ET

İş, aşk ve kariyer planlamaları yapanların merakla beklediği 16 Aralık 2021 burç yorumları açıklandı. İşte 16 Aralık 2021 Perşembe günü burç yorumları hakkında merak edilen tüm detaylar…

Reklam
Reklam

Burçları, gökyüzündeki hangi olaylar bekliyor. Gökyüzündeki değişimlerin hayatlarını etkilediğine inanan astroloji meraklıları, burç yorumlarını araştırıyor. Astroloji uzmanları 16 Aralık 2021 Perşembe günü burç yorumlarını açıkladı. Hangi burcu neler bekliyor…

16 ARALIK 2021 PERŞEMBE TÜM BURÇ YORUMLARI
KOÇ BURCU ( 21 MART-20 NİSAN ) 16 Aralık Günlük Burç Yorumları
Koç burcunun bugün, Satürn Uranüs’le oluşturduğu kare açı sosyal çevrenizde değişimlere neden olacak.  Bugün arkadaş, sosyal çevre ve ideallerinizle ilgili yapacak olduğunuz değişimler sizi karşılayacak. Aranıza mesafe koyduğunuz arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz ve tekrar değerlendirmeye alabilirsiniz. Çevrenize karşı olumsuz tavırlardan uzak duracaksınız ve uzlaşım sağlayabileceğiniz yollar seçeceksiniz. Sorumluklarınızda bir artış söz konusu olabilir ve zaman zaman bu durum sizi yorabilir. Vereceğiniz kararlarınızı ertelemeden bir an önce eyleme geçmelisiniz. Bu karar sizin için en iyisi olacaktır.

BOĞA BURCU ( 21 NİSAN- 20 MAYIS ) 16 Aralık 2021 Günlük Burç Yorumları
Boğa burcu bugün, Satürn Uranüs’le oluşturduğu kare açı sizi ve ilişkilerinizi etkileyecek. Bugünde sorumluluklarınız yavaş yavaş artmaya başlayacak ve üzerinizde bir ağırlık oluşacak. Artan sorumluluklarınız nedeniyle üzerinizde hissettiğiniz yükün özgürlüğünüzü kısıtlandığını hissedebilirsiniz. Düşünmeden aklınıza ilk gelen şeye göre karar vermek isteyebilir ve buna göre davranmak hayatınıza bu şekilde yön verebilirsiniz. Bugün çevrenizden gelen her teklife evet demek zorunda değilsiniz ve her söyleneni onaylamak zorunda değilsiniz.

İKİZLER BURCU ( 21 MAYIS- 20 HAZİRAN ) 16 Aralık Günlük Burçlar Yorumları
İkizler burcu bugün, Satürn Uranüs’le kare açı oluşturacak. Kontrol edemediğiniz şekilde gerçekleşen olaylara çok fazla müdahale edemediğinizi fark edebilirsiniz.  Sizi derinden sarsan bir kaç konu ön plana çıkabilir ve gün boyu gündeminizde kalabilir. Bugün oluşan kare açı hayata karşı olan bakış açınızı değiştirecektir ve olumsuzluklardan uzak kalmak isteyeceksiniz.

YENGEÇ BURCU ( 21 HAZİRAN- 22 TEMMUZ ) 16 Aralık Günlük Burçlar Yorumları
Yengeç burcunun Satürn Uranüs’le oluşturduğu kare açı ideallerinde aldığı kararları ön plana çıkaracak. Sosyal çevreniz ve idealleriniz ile ilgili durumlar gün boyu gündeminizde yer alacak. Gün içinde maddi olarak yapacağınız yenilikler konusunda dikkat etmelisiniz. Bu konu gün boyu önünüze çıkacaktır. Farklı arkadaş çevrelerine dahil olabilirsiniz ve yeni ortamlar edinmeye çalışabilirsiniz. Kendi iç dünyanızda karmaşıklık yaşayabilirsiniz ve bu durumlar karşısında kendinize korumaya alarak sorunlarınıza çözüm bulmak isteyebilirsiniz.

ASLAN BURCU ( 23TEMMUZ- 22AĞUSTOS ) 16 Aralık Günlük Burç Yorumları
Sevgili Aslan burçları bugün, Satürn Uranüs’le kare açı oluşturarak sizi ve planlarınızı etkileyebilir. İş hayatınız, kariyeriniz ve toplumsal meselelere kafa yorduğunuzu bir gün sizi bekliyor. Sizinle ilgisi olmayan konular önünüze gelebilir ve bu konulara müdahale etmeniz gerekebilir. Bu durum sizin i stresli hissetmenize neden olacaktır.  İş hayatınızda yükselme yaşayabilirsiniz. Uzun süredir içerisinde olduğunuz mutsuzluk durumuna son vererek bu ilişkiyi artık bitirme kararı alabilirsiniz.

BAŞAK BURCU ( 23AĞUSTOS- 22 EYLÜL ) 16 Aralık 2021 Günlük Burç Yorumları
Başak burcu bugün, Satürn Uranüs’le kare açı oluşturacak. Günlük hayatınızda yaptığınız veya uzun zamandır ertelediğiniz işleriniz üzerinde yoğunlaşabilir ve yapmak istediğiniz şeylerin sıralamasını yapabilirsiniz. Kendiniz için ayırmak istediğiniz zaman başka kişilerin gözüne batabilir, bu kişiler tarafından eleştirilebilir. İş hayatınızda ve günlük hayatta yaşadığınız problemler sizi yorabilir. Yaşadığınız problemlerden uzaklaşmak, size iyi gelebilir ve üzerinizden yük kalkmış gibi hissedebilirsiniz.

TERAZİ BURCU ( 23 EYLÜL- 22 EKİM) 16 Aralık 2021 Günlük Burç Yorumları
Terazi burcu bugün, Satürn Uranüs’le kare açı oluşturarak günlük yaşamınızı etkileyecektir. Aşk hayatınız ve paranızla ilgili konular bugün karşınıza sık sık çıkacaktır.  Bu durumlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Çocuk sahibi olan teraziler çocuklarının problemleriyle ilgilenmek durumunda kalabilir hatta öncelikleri arasında yer alabilir. Sevgilinizle veya eşinizle daha çok zaman geçirmek isteyebilir ve planlarınızı buna göre yapabilirsiniz.

AKREP BURCU ( 24EKİM-21 KASIM ) 16 Aralık 2021 Günlük Burç Yorumları
Akrep burcu bugün, Satürn Uranüs’le kare açı oluşturacak. İkili ilişkilerinizi konusunda dikkatli olmalısınız.  İlişkilerinizi ön plana çıkaran durumlara karşı kendinizi hazırlamalısınız. Bir anda aşkı bulabilir ve hiç tahmin etmediğiniz bir kişiye aşık olabilir,  kendinizi yeni bir ilişki ile karşı karşıya bulabilirsiniz. Karşınızdaki kişi ile anlaşamadığınızı düşündüğünüz durumlar  olduğunu düşünebilirsiniz ve bu durumlar  üzerine de yoğunlaşabilirsiniz.

YAY BURCU ( 22 KASIM- 21 ARALIK ) 16 Aralık Günlük Burç Yorumları
Yay burcu bugün, Satürn Uranüs’le kare açı oluşturacak. İş veya sağlığınız ile ilgili konularda dikkatli olmanız gereken bir gün sizi bekliyor. Sağlık problemlerinizin nereden kaynaklandığını bulmaya çalışacağınız bir gün olacak. İş hayatınızda yaşamış olduğunuz stres sizi fazla bunaltabilir bu yüzünden kendinizi fazla sıkabilirsiniz. Yaşadığınız yoğun tempodan uzaklaşmak alacağınız en mantıklı kararlardan bir tanesi olabilir.

OĞLAK BURCU ( 22 ARALIK- 19 OCAK ) 16 Aralık 2021 Günlük Burç Yorumları
Oğlak burcu bugün, Satürn Uranüs’le kare açı oluşturacak. Aşk hayatınız ve ikili ilişkilerinizle ilgili yaşamış olduğunuz durumları gözden geçirebilirsiniz. Kendi duygularınızdan ne kadar emin olsanız da karşı tarafın duygularını ve ne hissettiğini tam anlamıyla anlamak isteyebilirsiniz. Güvensizlik hissettiğiniz durumlar karşısında kendinizi açık bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Bugün daha özgür hissetmek isteyeceksiniz.

KOVA BURCU ( 20 OCAK- 18 ŞUBAT ) 16 Aralık 2021 Günlük Burç Yorumları
Sevgili Kova burçları bugün, Satürn Uranüs’ün oluşturduğu kare açı aldığınız sorumlulukları etkileyecektir. Bugün içerisinde sorumluluklarınız daha çok artabilir. Ev içerisinde halletmeniz gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ayrıca ailenizin sorunlarıyla da ilgilenmek ve bunlara çözüm bulmak isteyebileceğiniz bir gün olabilir. Yapacağınız içsel değişiklikler sayesinde ruhsal olarak rahatlama hissedebilir ve omuzlarınızdaki yükün hafiflediğini fark edebilirsiniz.

BALIK BURCU ( 19 ŞUBAT- 20 MART ) 16 Aralık 2021 Günlük Burç Yorumları
Balık burcu bugün, Satürn Uranüs’le kare açı oluşturacak. Yakın arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırmak isteyebilir onlarla vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Evi içerisinde yeni değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Yapacak olduğunuz bu yenilikler sizi gün içerisinde fazlasıyla meşgul edecektir. Çevrenizdeki insanların bazı sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir ve bu durum gün içerisinde size ağır gelebilir.
 

günlük burç yorumu 16 aralık burç yorumu 16 aralık 2021 günlük burç yorumu