17 Haziran Afara neden yok? Afara final mi yaptı bitti mi?

TAKİP ET

Yargı dizisinin Komiser Eren'i Uğur Arslan'ın sunumu ile Her hafta cuma akşamı Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Afara programı Kanal D 17 Haziran yayın akışı içinden çıkarıldı. Son dönemlerin ilgiyle takip edilen programları arasında yer alan Afara'yı yayın akışı içerisinde göremeyen izleyiciler ise sebebini merak etmeye başladı. Peki, Afara neden yok? 17 Haziran Afara bu akşam var mı yok mu? Afara bitti mi, final mi yaptı?

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında Her hafta cuma akşamı yayınlanan Afara 17 Haziran yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Kanal D yayın akışında bulunmayan program izleyicilerin de dikkatini çekti. Birçok kişi arama motorunda Afara bu akşam neden yok sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, 17 Haziran Afara neden yok? Afara bitti mi final mi yaptı?

Kanal D'de Yargı dizisinde çok sevilen komiser Eren karakterine hayat veren Uğur Aslan'ın sunumu ile Her hafta cuma akşamı ekrana gelen Afara izleyiciler tarafından da çok sevildi. 15 Nisan tarihinden bu yana her hafta ekranda olan programın yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Afara programını ilgi ile takip eden izleyiciler ise bunun sebebini merak ediyor ve arama motorunda da araştırıyor. Peki, 17 Haziran Afara yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? Afara bu hafta neden yok? Afara final mi yaptı?
 

17 Haziran Afara yeni bölüm var mı yok mu?

Kanal D'nin bu akşamki yayın akışı içerisinde Uğur Aslan’ın sunumuyla ekranlara gelen Afara programı yer almıyor. Izleyicilerin severek takip ettiği programını neden ekranda olmadığı ise merak ediliyor. özellikle her hafta farklı konukları ile ilgi ile takip edilen yarışma final mi yaptı sorusunun yanıtı araştırılıyor.
 

Afara final mi yaptı?

Kanal D ekranlarında Nisan ayından bu yana Uğur Aslan’ın sunumuyla yayınlanan Afara bu akşam ekrana gelmeyecek. Afara programı geçtiğimiz hafta sezon finali yaparak ekrana veda etmişti. Uğur Aslan’ın sunumuyla yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi odağı olmayı başaran Afara programı yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek.