17 Haziran karneler yarın saat kaçta verilecek? MEB 2.dönem karne veriliş saati

TAKİP ET

Öğrencilerin karne heyecanı başladı. 2021-2022 eğitim öğretim yılı Yarın verilecek karneler ile birlikte sona erecek. Peki, 17 Haziran karneler Yarın saat kaçta verilecek? MEB 2. dönem karne veriliş saati 2022…

Reklam
Reklam

17 Haziran Karneler ne zaman ve saat kaçta verilecek? Öğrenci ve veliler Bu sorunun yanıtını heyecanla bekliyor. Öğrenciler 2021-2022 Eğitim öğretim yılı sonunda karnelerini alacak ve başarı notlarını da öğrenecek. Karne heyecanı yaşayan öğrenciler MEB 2. dönem karne veriliş saati araştırması yapmaya başladı. Peki, karneler yarın saat kaçta verilecek? 2. dönem karne veriliş saati kaç?
 

17 Haziran Karneler saat kaçta verilecek?

2021-2022 eğitim yılı 17 Haziran günü karnelerin verilmesi ile birlikte sona eriyor. Milyonlarca öğrenci 17 Haziran Cuma günü karnelerini alacak ve başarı notunu öğrenecek. Okullarda karne dağıtımı için törenler düzenlenecek. Veliler ve öğrenciler karne veriliş saati ile ilgili araştırmalarına başladı. Karnelerin dağıtılması farklılık gösteriyor.
 

MEB 2. dönem karne veriliş saati

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre okullarda Yarın öğrencilere karne teslimi için törenler düzenlenecek. Öğrenciler karneleri ile birlikte takdir ve teşekkür belgelerini de alacak. Alınan bilgiye göre karneler sabah 8.30 itibariyle dağıtılacak. Elbette bazı okullar kendilerine göre karne veriliş saati belirleyebiliyor. Karne veriliş saatini yakalayamayan öğrenciler ise okul müdürlüklerinden karnelerini ve belgelerini teslim alabilecek. Okullarda sabahçı öğlenci durumu olması halinde ise sabahçı öğrenciler 9-11 arasında öğlenci öğrenciler ise 10-12 arasında karnelerini teslim alabilecek.