17 Mayıs Survivor'dan kim elendi? Survivor'da bu hafta kim gitti?

TAKİP ET

17 Mayıs Survivor'dan kim elendi? Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor 2022 All Star yarışmasının en Zorlu potasında elenen isim belli oldu. TV8 ekranlarında izlenme rekorları kıran yarışması Survivor 2022 de dün akşam yine herkesi duygulandıran Bir Veda yaşandı. Peki, Survivor 17 Mayıs kim elendi? Survivor'dan bu hafta kim gitti?

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 2022 All Star'da sezonun en Zorlu potası bu hafta gerçekleşti. 6 eleme adaylı potada eleme adaylarının tamamı gönüllüler takımından çıktı. Yapılan halk oylaması sonucunda da bir yarışmacı hem hayallerine hem de Survivor 2022 veda etti. Elenen isim gözyaşlarına boğulurken ekran başında izleyenlerde bu veda ile kahroldu. Peki, 17 Mayıs'ta Survivor'dan kim elendi? Survivor'da bu hafta kim gitti?

17 Mayıs Survivor'dan elenen isim belli oldu. Bu hafta altılı potada gönüllüler takımı yarışmacılarının neredeyse tamamı vardı. Oldukça başarısız bir hafta geçiren ve tüm dokunulmazlık oyunlarını kaybeden gönüllüler takımı 6 eleme adayı çıkarırken veda edecek olan isim SMS oylaması sonuçlarına göre belli oldu. Survivor 2022 All Star SMS sıralaması sonuçları Acun Ilıcalı tarafından dün gece Ada konseyinde açıklandı. sms oylamasında en düşük oyu alan yarışmacı da Böylelikle belli oldu. Peki, Survivor'dan bu hafta kim elendi? 17 Mayıs Survivor'dan kim gitti? 17 Mayıs Survivor'dan elenen isim haberimizin devamında…
 

Survivor 17 Mayıs 2022 kim elendi?

Survivor 2022 All Star yarışmasının en Zorlu potası bu hafta gerçekleşti. Survivor gönüllüler takımından oluşan eleme potasında Evrim keklik, Nisa Bölükbaşı, Berkan, Ogeday, Hikmet ve Seda yer aldı. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alarak adaya veda eden isim ise yarışmanın başarılı isimlerinden Seda Ocak oldu.

Survivor Seda Ocak elendi mi?

Survivor 2022 yarışmasına veda eden Seda Ocak gözyaşlarına boğuldu. Aynı şekilde Seda'nın ikizi Sema da Ağlama krizine girdi. Yarışmacılar kadar ekran başında izleyenlerde Seda'nın vedasına Bir Hayli üzüldü. Acun Ilıcalı da Seda'nın vedası üzerine duygusal bir konuşma yaparak karakter olarak her zaman örnek olduğunu söyledi.