18.000 TL banka İBAN numarasına ve hesap numaralarına ödemeler başladı aman fırsatı kaçırmayın!

TAKİP ET

18.000 TL banka İBAN numarasına ve hesap numaralarına ödemelere start verilmiş durumda. Son dakika haberi geldi.

Reklam
Reklam

Nakit gereksinimi olan vatandaşlar amacıyla 18.000 TL para ödemesi verilecek. DenizBank yapmış bulunduğu duyuru ardından 3 sene vadeye kadar ödeme tablosu yaratarak vatandaşlara en düşük faiz oranlarından yararlandırmak üzere kredi verecek. Para gereksinimi olan vatandaşlar amacıyla oluşturulan bu kampanyalar, TC kimlik numaranız üzerinden süratli bir şekilde hesabınıza anında süratli bir şekilde yatacak. Başvurumuzu yapacak olan vatandaşların, 18 yaşından büyük olması halinde kredi müracaatı ve kredi şartlarına makul olması halinde anında işlemleri gerçekleştirerek, müracaat gerçekleştirdikleri kredi onay alabilecekler. 

Yapı Kredi Bankası 44.000 TL ödeme yapacağını duyurdu! Başvuru yapanlar şimdi alıyor, Ağustos'ta ödüyor


3 banka son dakika açıkladı! SGK ile işbirliği yapıldı! İkramiye ödemesine ek olarak binlerce lira hesaplara yatıyor


Akbank, Garanti Bankası ve İNG Bank 17.00'den sonra 13.000 TL ödeme yapacak


Dertlere derman oldu! Ziraat Bankası son dakika açıkladı! Tüm vatandaşlara 750 TL veriliyor! Ayrıca 100.000 TL hesaba yatıyor!


50 yaş üzerindeki herkese para ödeniyor! Bu bankalara giden vatandaşlar paraları ceplerine atıyor


O banka tarafından kendi cep telefonundan mesaj gönderen vatandaşlara 50.000 TL ödeme yapılıyor






Sms ile tüketici kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, kredi başvurusunda bulunmak istiyorlarsa, 3 dakika amacıyla da kredi sonucunu öğrenebilmeleri amacıyla banka kredi notu: 1100 ve üstünde olması gerekiyor. Banka kredi puanı 1100 ve üstünde olan vatandaşlar, bu bankanın kredi kampanyasına katılabilir ve 18.000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak kredi kullanabilir. 

18000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu 


Başvuru yapacak olan vatandaşlar, 18000 TL kredi kullanmak istiyorlarsa, 3 sene vadeli olan bu kredi kampanyasına cep telefonları üzerinden ücretli mesaj atarak ya da bu bankada hesapları var ise bankanın internet bankacılığını kullanarak prosedür yaparak müracaatta bulunabilir. 

Sms ile tüketici kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, kredi alabilmek istiyorlarsa, 3 sene vadeli olan bu kredi kampanyasına katılmak amacıyla 2 dakika amacıyla da kredi sonucunu anında öğrenmektedir. Cep telefonunuz üzerinden atacağınız mesaj ardından kredi onay alırsanız, banka sizlere 2 dakika amacıyla da ne kadar kredi onayı aldınız, ile ilgili mesajı gönderir. 



DenizBank ilaveten kredi alacak olan vatandaşları daha yüksek limitlerde gereksinim kredisi olanağı sağlayarak, ilaveten, borç kapatma kredisi imkanda sizlere sunmaktadır.