18-19 Haziran İstanbul'da toplu taşımalar ücretsiz mi? yarın YKS'de toplu taşıma bedava mı?

TAKİP ET

18-19 Haziran 2022 İstanbul'da toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da yarın toplu taşıma bedava mı? Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği üniversite sınavı için sadece sayılı saatler kaldı. Yarın Türkiye genelinde YKS sınavı başlayacak. Sınava girmeye hazırlanan öğrenciler ve velileri YKS günü toplu taşıma ücretsiz mi sorusuna yanıt arıyor. Peki hafta sonu toplu taşıma ücretsiz mi? 18-19 Haziran 2022 YKS sınavında toplu taşıma bedava mı?

Reklam
Reklam

Yarın YKS de toplu taşıma ücretsiz mi? 18-19 Haziran 2022 YKS sınavında ulaşım ücretsiz mi? yarın metro, metrobüs, otobüs, tramvay bedava mı? YKS sınavına girmeye hazırlanan binlerce öğrenci Bu soruların yanıtını araştırmaya başladı. Türkiye genelinde yapılacak olan YKS sınavı için artık sayılı saatler kaldı. Binlerce öğrenci Yarın Sınav heyecanı yaşayacak. Ancak özellikle İstanbul gibi Büyük şehirlerde sınava girmeye hazırlanan öğrenciler ulaşım konusunu düşünüyor. Veliler ve öğrenciler arama motorunda YKS sınavında İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi sorusuna yanıt arıyor. Peki, 18-19 Haziran 2022 İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi? YKS sınavında toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Yarın toplu taşıma kimlere ücretsiz?
 

18-19 Haziran 2022 İstanbul'da toplu taşıma bedava mı?

18-19 Haziran 2022 tarihlerinde yapılacak olan YKS sınavı öncesinde öğrenci ve veliler toplu taşımanın ve ulaşımın Durumunu merak ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre YKS sınavında yapılacak oturumlar için toplu taşıma ücretsiz olacak. Toplu taşımadan ücretsiz olarak faydalanmak isteyen öğrenciler velileri ile birlikte sınav belgelerini ve görevli belgelerini göstererek araçları kullanabilecek. İstanbul'da ücretsiz ulaşım imkanı sınavdan 2 saat önce başlayacak ve 2 saat sonra da sona erecek.

YKS de toplu taşıma kimlere ücretsiz?

18-19 Haziran 2022 otobüs, metrobüs, metro gibi ulaşım araçlarına ücretsiz kullanabilecek olan kişilerde merak ediliyor. YKS sınavında toplu taşıma öğrencilere, velilere ve görevlilere ücretsiz olacak. Öğrenciler ve velileri toplu taşımadan ücretsiz olarak yararlanmak için sınav giriş belgelerini gösterecek. Görevliler ise görev belgelerini göstererek toplu taşımayı ücretsiz olarak kullanabilecek.