18 Mayıs yarım gün mü? 19 Mayıs resmi tatil mi? 19 Mayıs okullar tatil mi?

TAKİP ET

19 Mayıs için geri sayım başlarken vatandaşlar Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için araştırmalara başladı. Bu özel gün için geri sayım sürerken en merak edilen konulardan biri ise tatil konusu.

Reklam
Reklam

19 Mayıs için geri sayım başlarken vatandaşlar Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için araştırmalara başladı. Bu özel gün için geri sayım sürerken en merak edilen konulardan biri ise tatil konusu. 2022 resmi tatiller listesi Mayıs ayında da merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, 18 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 19 Mayıs resmi tatil mi? 19 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı hangi gün? İşte detaylar…

18 Mayıs Yarım Gün Mü?

Nisan ayında olduğu gibi Mayıs ayında da resmi tatil günleri merak konusu olmaya devam ediyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yaklaşırken vatandaşların en merak ettiği konulardan biri 18 Mayıs’ın yarım gün mü yoksa tam gün mü olduğu. 18 Mayıs resmi tatil sayılmıyor. 



19 Mayıs Resmi Tatil Mi?

19 Mayıs resmi tatildir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatiller arasında yer almaktadır.

19 Mayıs Hangi Gün?

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl Perşembe gününe denk gelmektedir.

19 Mayıs Okullar Tatil Mi?

19 Mayıs resmi tatiller arasında yer almaktadır ve bu özel günde okullar başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları için tatil ilan edilir.