18 Ocak 2022 Salı hangi illerde okul yok? Yarın okullar tatil mi, kar tatili olan iller hangileri?

TAKİP ET

Kar yağışı sebebiyle bir çok insan internet üzerinden yarın okulların tatil olup olmadığını araştırmaya devam ediyor. Peki 18 Ocak 2022 Salı hangi illerde okul yok? Yarın okullar tatil mi, kar tatili olan iller hangileri? İşte cevapları...

Reklam
Reklam

Kış mevsiminin ortalarına girilmesiyle birlikte kar yağışı ve soğuk havalar Türkiye’nin dört bir yanını etkisi altına almaya başladı. Milyonlarca öğrenci ise kar yağışları ve olumsuz hava koşulları sebebiyle kar tatili yapan illerin listesini öğrenmek için arama motorları üzerinden yoğun bir araştırmaya girişmiş durumda. Bu konudaki son gelişmeleri öğrenmek isteyen insanlar ise valiliklerin açıklamalarını dikkatle takip ediyor. Peki 18 Ocak 2022 Salı hangi illerde okul yok? Yarın okullar tatil mi, kar tatili olan iller hangileri?
Yarın Okullar Tatil Mi?
Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle insanlar internet üzerinden valiliklerin açıklamalarını araştırmaya devam ediyor. Alınan son bilgilere göre 18 Ocak 2022 Salı yani yarın kar tatili yapan iller şimdilik Artvin ve Bolu oldu. İşte söz konusu illerin valiliklerinin yaptığı kar tatili açıklamaları:
Artvin
"Merkez ve Ardanuç, Borçka, Murgul, Şavşat ilçelerimizde 18.01.2022 Salı günü (1 gün) eğitim öğretime ara verilmiştir. Arhavi, Hopa, Kemalpaşa ve Yusufeli ilçelerimizde taşıma yoluyla okullarımıza gelen öğrencilerimiz de bu tarihte izinli sayılacaktır. Ayrıca bu süre zarfında engelli ve hamile kamu çalışanlarımız idari izinli sayılacaktır"
Bolu
‘’Alınan meteorolojik bilgilere göre olumsuz hava koşullarının devam edeceği anlaşıldığından 18 Ocak 2022 Salı günü:
İlimiz genelinde resmi ve özel; okul öncesi, ilk, orta, lise ve Halk Eğitim Merkezleri kurumlarındaki eğitim-öğretim faaliyetlerine 1 gün daha ara verilmesine,
Aynı gün engelli ve hamile kamu çalışanlarının da idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir.’’

18 Ocak 2022 Salı hangi illerde okul yok kar tatili yarın okullar tatil mi kar tatili olan iller