18 Ocak 2022 Salı yengeç dolunayı burçlara etkileri neler olacak? Yengeç Dolunayı nedir?

TAKİP ET

18 Ocak 2022 günü yaşanacak olan Yengeç Dolunayı hakkında bilgi edinmek isteyen insanlar internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki Yengeç Dolunayı nedir? 18 Ocak 2022 Salı yengeç dolunayı burçlara etkileri neler olacak? Yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Astroloji severlerin ilgisini çeken olaylardan birisi olan Yengeç Dolunayı 18 Ocak 2022 Salı yani yarın gerçekleşecek. Yengeç Dolunayı’nın kendi hayatlarına nasıl bir etki yapacağını öğrenmek isteyen insanlar Astroloji uzmanlarının bu konu hakkındaki yorumlarını oldukça merak ediyor. Bununla birlikte Yengeç Dolunayı hakkında bilgi sahibi olmayan kişiler arama motorları üzerinden bu eksiklerini gidermeye çalışıyor. Peki Yengeç Dolunayı nedir? 18 Ocak 2022 Salı yengeç dolunayı burçlara etkileri neler olacak?
Yengeç Dolunayı Nedir?
18 Ocak 2022 Salı günü gerçekleşecek olan Yengeç Dolunayı’nın burçlara önemli etkileri olacak. Geçmiş dönemden kalan olaylarla hesaplaşma zamanı bugünle beraber kişilerin kapısını çalacak. Bir çok uzmana göre Yengeç Dolunayı’nın etkileri yaklaşık 2 hafta kadar devam edecek. 
18 Ocak 2022 Salı Yengeç Dolunayı Burçlara Etkileri Neler Olacak?
Koç Burcu
Koçlar iş hayatları konusunda oldukça önemli gelişmelerden geçecekleri bir dönem yaşayacaklar. Bu gelişmelerin bazıları onları pes ettirme noktasına dahi getirecek. Fakat bu zorluklar karşısında koçlar asla pes etmeyecek ve zorlukları aşma konusunda sevdiklerinin desteklerini yakınında hissedecekler. Fakat  yardım edecekler olduğu kadar koçlara iyice zorluk çıkaracak kişilerin olması da mümkün gözüküyor. 
Boğa Burcu
Bir süredir önemli bir konuda eğitim alan ve sınavlardan geçmeye çalışan boğa burçları nihayet bu yoğun ve zorlu dönemin sonuna gelecek. Sıkıntıların sona ermesiyle birlikte tatil için bavullarını hazırlamaya başlayan boğa kadını ve erkeğinin hırsızlıklara karşı oldukça dikkatli davranmaları onlara fayda sağlayacaktır. Boğaların sosyal hayatlarında ise sabırlı ve hoşgörülü bir tavır takınmaları sorunların ortaya çıkmasını engelleyecek. 
İkizler Burcu
Maddi anlamda yoğun bir dönem geçiren ikizlerin enerjileri bu nedenle oldukça düşecek. Aşk hayatlarında karşısındaki insanla daha fazla baş başa kalacak olan ikizler erkeği ve kadını ilişkilerinin geleceğini belirleyecek kararları bu hafta içerisinde almaya başlayabilir. Yarım kalan proje ve planları gerçekleştirmek için de doğru zaman bu dönem olabilir. 
Yengeç Burcu
Dolunayın kendilerinde olması sebebiyle yorucu bir günden geçecek olan yengeçlerin iş, aile ve arkadaşlık hayatları farketmeksizin dikkatli olmaları gerekiyor. Evli olan yengeçlerin bu dönemde hayati kararlar alması oldukça olası gözüküyor. Bununla birlikte geçmişte kaldığını düşündükleri bazı sorunlar da yengeç burçlarının kapısını bu dönemde çalabilir. Sağlık açısından sorunlu günlerden geçen yengeçlerin ise bu hafta boyunca temkinli, sabırlı ve umutlu olmaları bu zor dönemin çabuk geçme ihtimalini arttıracaktır. 
Aslan Burcu
Önemli bir değişim sürecinden geçecek olan aslanların arkadaş çevrelerini oldukça iyi seçmeleri gerekiyor. Çünkü oldukça güvendikleri kişiler onları sırtından bıçaklamaya kalkabilir. Maddi ve manevi anlamda dikkat gerektiren günler yaşayan aslan kadını ve erkeğinin yaşadıkları sorunlarla enerjileri düşecek olsa da sevdiklerinden alacakları güç sayesinde daha hızlı toparlanacak. Fakat karşılarındaki insana da yardım etmeleri oldukça önemli.
Başak Burcu
Aşk dolu bir hafta yaşayacak olan başak burçları bu aşkı geçmişte kaldığını sandıkları bir kişiden de bulabilir veya yeni bir tanışma hikayesiyle de bu aşkı yaşayabilir. Fakat halihazırda bir ilişkiye sahip olan kişilerin karşısındaki insanı daha iyi tanımaya çalışması gerekiyor. Çünkü bu kişi hakkında onları mutsuz edecek bazı olaylar yaşanabilir. Bir aileye sahip olan başakların ise çocuklarının sağlığı ile özel olarak ilgilenmesi gerekebilir. 
Terazi Burcu
Boşlukta olduklarını hisseden teraziler sevdiklerinden bu konuda destek isteyebilir. Tıpkı hisleri gibi hayatlarında da boşluklarla dolu bir dönemden geçecek olan terazi burçlarının geçmişte kalan ilişkileri hakkında önemli gelişmelerle karşılaşmaları da oldukça mümkün. Çocuk sahibi olmak isteyen teraziler için ise bu dönem harekete geçme fırsatı olacak. 
Akrep Burcu
Planladıkları projelerde artık son aşamaya geçen akreplerin iş hayatları bu dönemde biraz yorucu geçebilir. İş gereği uzaklara yolculuklar yapmaları gerekecek olan akrep kadını ve erkeğinin sosyal hayatları konusunda ise dikkatli ve sabırlı davranmaları gerekebilir. Çünkü aile ve arkadaşlık ilişkileri konusunda her ne kadar kendileri bu yönde davransa da karşılarındaki insanlar bu şekilde karşılık vermeyebilir. 
Yay Burcu
Maddi konusunda dikkatli hareket etmeleri gereken bir dönemden geçecek olan yayların evlilik hayatlarındaki sağlık ve aşk ile ilgili sorunlarla birlikte yorgun düşme ihtimalleri bulunuyor. Evli olan veya aşk hayatı yaşayan yayların karşılarındaki insanları daha doğru şekilde tanımaları için doğru sorular sormaları gerekiyor. Sahip oldukları eşyaların arızalanması veya kırılması ve yayların keyfini kaçırabilir.
Oğlak Burcu
Çevrelerindeki bir çok insanın gerçek yüzlerini bu hafta içerisinde görecek olan oğlakların kendilerine karşı yapılan eleştirilere fazla kafasını takmamaları gerekiyor. Maddi konularda da sorunlar yaşayacak olan oğlakların keyfi gelen borçlarla birlikte biraz kaçabilir. Fakat oğlakların özellikle sağlıklarına özen göstermeleri diğer sorunlardan daha önemli.
Kova Burcu
İş hayatlarında can sıkıcı gelişmelerle karşı karşıya kalacak olan kovaların psikolojisi bu sorunlarla birlikte kötüleşebilir. Kendilerini her ne kadar doğru ifade ettiklerini düşünseler de çevrelerinden gelen tepkiler bu durumun farklı olduğunu kovalara gösterebilir. Fakat bu durum kovaların suçlu olduğu anlamına değil çevrelerindeki insanların anlayışssız ve vefasız olduğu anlamına geliyor. 
Balık Burcu
Hayal kırıklıklarıyla dolu günlerden geçen balıklar bu dönemle beraber artık iyileşme sürecine girecek. Aşk, iş, aile ve arkadaşlık ilişkilerinde kendilerini gerçekten hakettiğini düşündükleri kişilere karşılık verecek olan balıklar kafalarını toparlamak adına kısa süreli bir inzivaya çekilecek. 

Yengeç Dolunayı Astroloji burç yorumları