18 Şubat 2022 Cuma Wordle günün kelimesi ne? Wordle 18 Şubat Cuma günün kelimesi

TAKİP ET

Wordle klime oyunu son zamanların en popüler oyunlarından biridir. Wordle kelime oyununda her gün yeni bir kelime yayınlanmaktadır. Wordle kelime oyununda 18 Şubat Cuma gününün kelimesi merak edildi. 18 Şubat 2022 Cuma Wordle günün kelimesi ne? Bu haberimizde Wordle kelime oyununda günün kelimesini sizler için derledik. İşte Wordle 18 Şubat Cuma gününün kelimesi ...

Reklam
Reklam

Yeni nesil kelime oyunlarından biri olan Wordle, American Josh Wardle tarafından oluşturulmuş bir oyundur. Oyun son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Yabancı sitelerde tanıtımı yapıldı ve birçok ünlü tarafından oynandı. Peki 18 Şubat Wordle Günün sözü ne? 

Wordle kelime oyunu

Wordle kelime oyunu 2021 yılının son aylarında çıkmıştır. Oyun 5 harfli bir kelime tahmin  oyunudur.Oyunda maksimum 6 hakkınız var ve 5 harfli kelimeyi sırayla tahmin etmeye çalışıyorsunuz, sadece  site üzerinden oynayabilirsiniz. Şu anda mobil uygulama yok. Oyunun Türkçe versiyonunu Google arama motoruna Wordle TR yazarak  oynayabilirsiniz.  Wordle oyununu günde sadece bir kez oynayabilirsiniz. Bu nedenle oyun bağımlılık yapmaz. Günde 1 bilme hakkınız ve en fazla 6 tahmin hakkınız vardır.

Wordle 18 Şubat 2022 Cuma gününün kelimesi MEBUS oldu

Wordle Wordle günün kelimesi Wordle 18 Şubat