180 gün ödemesiz sıfır faiz oranı ile 225.000 TL anında hesaba yatıyor! Banka Genel Müdürü biraz önce açıkladı

TAKİP ET

Ekonomiyi yeniden canlandırmak için son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Devlet tarafından belirlenen kurallara göre ihtiyaç sahiplerine belirli miktarlarda kredi çekme kolaylığı sağlanacak. Bu sayede zor durumda olan vatandaşlar için yeni bir sevindirici haber oldu. Haberin detayları ise yazının devamında! 

Reklam
Reklam

180 gün ödemesiz sıfır faiz oranı ile 225.000 TL anında hesaba yatıyor! Banka Genel Müdürü biraz önce açıkladı. Halk Bankasının öncülük ettiği habere göre vatandaşlar kredi çekmek için zorlu şartlara boyun eğmek zorunda kalmayacak. Herkese düşük faiz imkanları ile kredi çekebilecek. Özellikle kadınları çalışma hayatında destekleyen bu kampanya kadın girişimcilere yüksek miktarlarda kredi alma kolaylığı da sağlıyor.  Bu sayede pandeminin zorlu koşullarından kurtularak ekonomik olarak güçlenebilecekler. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 0.49, 0.64, 0.69, 0,74, 0.79, 0.89 ve 0.99 faizle konut kredisi ve nakit para veriyor! 120 ay taksitle


QNB Finansbank 30 Bin TL Kredi Başvuruları Başladı! Bu Fırsatı Kaçırmayın


Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi!





 

Herkese Kredi Çekme Kolaylığı


Ekonomik zorluklar son zamanlarda pek çok kişinin yaşam standartlarını düşürmektedir. Bu düşüş devlet büyüklerini harekete geçirerek bankalarla çeşitli anlaşmalar yapmaya itmiştir. Bu anlaşmaların sonuçları her gün haber sayfalarına düşmektedir. Yeni gelen duyurulara göre Kadın girişimcilere yönelik yeni bir paket hazırlanmıştır. Bu paket dahilinde 225 bin TL'ye varan kredi çekme imkanı tanınmıştır.


 
Yüksek miktarlarda kredi çekme imkanına sahip kişilere ödeme kolaylığı da sağlanmaktadır.  Buna göre kredileri 180 gün ödemesiz verilmektedir. Faiz oranları da çok düşük miktarda seçilmiştir. Böylece girişimci kişilere ekonomik alanda düzelmek için bir hak tanınmıştır. Bu kampanyanın en büyük amacı özellikle yeni iş kuracak kişilere cesaretlendirmek ve teşvik etmektir. Böylece ekonominin canlanması ümit ediliyor. 


 

Sıfır Faizli Kredi Çekme Şartları 


Girişimciler için kredi çekme şartları belirlenmiştir. Buna göre halihazırda iş kadını olan kişiler için belirlenen tutar 100 bin lira. İlk kez iş kurmayı hedefleyen kişiler için ise bu tutar 50 bin lira.  Sıfır faizli kredi çekme imkanından yararlanmak için ise 1 yıllık ustalık belgesi aranmaktadır. Ustalık belgesi olan kişiler bu meslek kolunda iş kurdukları takdirde sıfır faizle 225 bin liraya varan krediyi çekebilecekler. Bunun için belirlenen bankalardan bu krediyi almak üzere başvuruda bulunabilirsiniz. Kadın girişimciler için çok önemli bir fırsat olarak görülen bu kredi ile birçok kadın kendi işini kurup ekonomiye katkıda bulunmaya başlayacaktır.