19 Mayıs belediye otobüsleri ücretsiz mi? 19 Mayıs toplu taşıma bedava mı?

TAKİP ET

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla resmi tatil olacak. 19 Mayıs ile ilgili araştırmalar devam ederken en merak edilen konuların başında ise toplu taşıma araçlarının bedava mı yoksa ücretli mi olacağı geliyor. Belediye otobüsleri ve tüm toplu taşıma araçlarının 19 Mayıs tarihinde ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağı büyük bir merakla araştırılıyor.

Reklam
Reklam

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla resmi tatil olacak. 19 Mayıs ile ilgili araştırmalar devam ederken en merak edilen konuların başında ise toplu taşıma araçlarının bedava mı yoksa ücretli mi olacağı geliyor. Belediye otobüsleri ve tüm toplu taşıma araçlarının 19 Mayıs tarihinde ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. 19 Mayıs Perşembe günü toplu taşıma araçlarının ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağı arama motorunda en çok yer bulan soru. Resmi tatil olan 19 Mayıs günü belediye otobüsleri ve toplu taşımaların ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağı merak ediliyor. Peki, 19 Mayıs belediye otobüsleri ücretli mi, ücretsiz mi? 19 Mayıs toplu taşıma bedava mı? Metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı? İşte detaylar…

19 Mayıs Belediye Otobüsleri Ücretsiz Mi?

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla resmi tatil olacak. Bu yıl Perşembe gününe denk gelen 19 Mayıs her yıl olduğu gibi resmi tatil olacak. 19 Mayıs Perşembe günü toplu taşımaların bedava olup olmadığı vatandaşlar tarafından araştırılan konuların başında geliyor. Toplu taşımanın akıbetini merak eden vatandaşlar ’19 Mayıs’ta toplu taşıma ücretsiz mi?’, ‘^Belediye otobüsleri 19 Mayıs’ta ücretsiz mi?’, ‘Metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?’ şeklinde sorulara yanıt aramaya başladı.



19 Mayıs Toplu Taşıma Bedava Mı?

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi resmi plakalı belediye otobüsleri, Antray ve nostalji tramvay seferleri ücretsiz olacak. Gözlerin çevrildiği İstanbul’dan ise toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağına dair henüz herhangi bir açıklama gelmedi. İstanbul’da milli bayramlarda toplu taşımalar ücretsiz oluyor. Bir diğer milli bayramlardan biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz olmuştu. Henüz herhangi bir açıklama gelmese de 19 Mayıs günü de İstanbul’da toplu taşımanın ücretsiz olarak hizmet vermesi bekleniyor.