2.5 milyar benim aracımın mazotuna yetmez demişti! Evleneceksen Gel Çiğdem kimdir?

TAKİP ET

Son dönemde peş peşe gelen benzin zamlarının ardından sosyal medyada gündem olan akaryakıt fiyatları ile ilgili çok sayıda paylaşım yapılıyor. Zaman zaman mizaha dönüşen akaryakıt zamları ile ilgili yapılan en dikkat çekici paylaşımlar arasında Evleneceksen Gel'in fenomen gelin adayı Çiğdem'in videosu yer alıyor. Yıllar önce katıldığı evlilik programında yaptığı çıkışla gündem olan Çiğdem, akaryakıt fiyatlarındaki artışın ardından yeniden gündeme geldi.

Reklam
Reklam

Son dönemde peş peşe gelen benzin zamlarının ardından sosyal medyada gündem olan akaryakıt fiyatları ile ilgili çok sayıda paylaşım yapılıyor. Zaman zaman mizaha dönüşen akaryakıt zamları ile ilgili yapılan en dikkat çekici paylaşımlar arasında Evleneceksen Gel’in fenomen gelin adayı Çiğdem’in videosu yer alıyor. Yıllar önce katıldığı evlilik programında yaptığı çıkışla gündem olan Çiğdem, akaryakıt fiyatlarındaki artışın ardından yeniden gündeme geldi. Türkiye’de benzin ve motorin fiyatlarının 30 TL’ye yaklaşmasının ardından sosyal medyanın en çok konuşulan konusu da akaryakıt fiyatları olmaya devam ediyor. Vatandaşın cebini yakan akaryakıt fiyatları ile ilgili çok sayıda paylaşım yapılıyor. Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar son dönemde akıllara yıllar önce Seda Sayan’ın evlilik programına katılan gelin adayı Çiğdem’in çıkışını getirmeye başladı. Fenomen gelin adayı Çiğdem, yıllar sonra bir kez daha gündem oldu. Peki, Evleneceksen Gel Çiğdem kimdir? Çiğdem ne demişti? İşte detaylar…

‘Aracımın Mazotuna Yetmez’

2015 yılında Seda Sayan’ın programı Evleneceksen Gel’e katılan fenomen gelin adayı Çiğdem, kendisine talip olan damat adayının 2 bin 500 TL maaş aldığını söylemesinin ardından gündem olan o tepkiyi vermişti. Çiğdem, ‘Bu maaş sanmıyorum ki benim aracımın mazotuna yetsin’ demişti. 



Sosyal Medyada Gündem Oldu

Türkiye’de akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından benzin ve motorin fiyatlarının 30 TL’ye kadar dayanması sonrasında fenomen gelin adayı Çiğdem’in açıklaması bir kez daha gündem oldu. Evleneceksen Gel’in çok konuşulan gelin adayı Çiğdem’in kendisine talip olan damat adayının aldığı maaş karşısında ‘2.5 milyar benim aracımın mazotuna yetmez’ tepkisini vermesi sosyal medyada yıllar sonra bir kez daha gündem oldu. Çiğdem’in bu çıkışı ile ilgili binlerce paylaşım yapan sosyal medya kullanıcıları, ‘Kadın geleceği görmüş’, ‘2.5 milyar benim aracımın mazotuna yetmez diyen abla. Ne kadar haklı ve ileri görüşlüymüşsün. Değerini bilememişiz’ yorumlarında bulundu.