2 ay önce boşanan Hadise'den kolyeli mesaj

TAKİP ET

Mehmet Dinçerler ile 4 ay süren evliliğini Geçtiğimiz günlerde noktalayan Ünlü şarkıcı Hadise yoğun konser maratonunun ardından Roma Tatiline çıktı. Boşanmanın ardından hayatını tamamen değiştiren ve eski günlerine geri dönen Hadise, paylaştığı fotoğraftaki kolye detayı ile olay yarattı.

Reklam
Reklam

Mehmet Dinçerler ile büyük bir aşk yaşayan ve ani bir kararla boşanan Hadise hızlı bir şekilde eski hayatına geri döndü. Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler yeni bir aşka yelken açarken ünlü şarkıcının bundan sonraki sevgilisinin kim olacağı da merak konusu oldu. Hadise'nin son paylaşımı hayranlarını şaşkına çevirdi.

Kolye detayı dikkat çekti

Mehmet Dinçerler ile olaylı bir tane evliliğinin ardından konser maratonuna devam eden Hadise dans şovları ve cesur kıyafetleri ile de adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Yoğun konser maratonunun ardından biraz dinlenmek için Roma tatiline çıkan ünlü şarkıcının son paylaşımı hayranlarını şaşırttı. Hadise tatilden paylaştığı karesinde anahtar şeklindeki kolyesini öne çıkardı. Hadise'nin bu paylaşımı yeni aşk sinyali olarak yorumlandı.