2 banka biraz önce açıkladı! Çocuğu olan ailelere 20.000-50.000 ve 100.000 TL nakit para veriliyor! 1-2 ve 3 çocuk varsa...

TAKİP ET

Çocuğu olan aileler için müjdeli haber biraz önce verildi. Bu anlamda 20.000-50.000 ve 100.000 TL nakit para hesaplara yatıyor. 2 büyük kamu bankası olan Halkbank ve Ziraat Bankası kampanyalarının detayları haberimizde yer alıyor.

Reklam
Reklam

Yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşı ve FED yetkililerinin açıkladıkları faiz artırımı kararları kapsamında zamlanan gündelik yaşam ürünleri ve hizmetleri, yurttaşların nakde sıkışmasına sebep oldu. Bu sıkışıklık sırasında bir de eğitim masraflarını karşılamaya çalışan yurttaşların yardımlarına, kamu bankaları yetişti.

Bankamatik kartı kullanan herkese son dakika duyurusu yapıldı! 1.000 TL hemen hesaplara yatırıyor! Tek bir SMS ile müracaat yapılabilecek!


İki bankadan emeklilere özel müjde: Tam 3000 TL maaşa ek ödeme veriliyor! Başvuru yapan tüm emekliler faydalanabiliyor!


Yalnızca bu bankaların kart sahipleri alacak! Meclis onay verdi! 15.000 TL hesaplara yatacak! Her şey hazır!


Devlet bankası benzin fiyatlarına müdahale etti! Benzin, motorin, dizel ve LPG'ye görülmemiş indirim müjdesi geldi


Bugün alan yaşadı! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 50 bin TL, 100 bin TL, 200 bin TL ihtiyaç kredisi taksit hesaplama tabloları güncellendi


Başvurunuzu hafta sonuna kadar yapın! Mobil ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapanların maaş hesabına 5000 TL yatıyor




Halk Bankası Eğitim Kredisi Kampanyası Start Aldı


2 banka biraz önce açıkladı! Çocuğu olan ailelere 20.000-50.000 ve 100.000 TL nakit para veriliyor! 1-2 ve 3 çocuk varsa... Halk Bankası gündelik yaşam ürünlerinin ve hizmetlerinin zamlanması ardından çocuklarının eğitim masraflarını karşılamak adına nakit desteğine gereksinimi olan ailelere, eğitim kredisi kampanyası aracılığı ile yardımcı olacağını duyurdu. Banka, alakalı hizmetinin misal hesaplama tablolarını yayınladı.

·    Kredi tutarı: 50 bin TL

·    Vade sayısı: 36 ay

·    Faiz oranı: Yüzde 1,68 

·    Aylık taksit tutarı: 1.947,81 TL


·    Kredi tutarı: 100 bin TL

·    Vade sayısı: 24 ay 

·    Faiz oranı: Yüzde 1,68

·    Aylık taksit tutarı: 5.296,70 TL


 

Ziraat Bankası Eğitim Kredisi Kampanyası Başladı 


Bir süredir gergin olan Rusya ve Ukrayna ülkelerinin şubat sonu itibari ile adeta bir savaşa dahil olmaları ve FED faiz kararlarının açıklanması ardından zamlanan hizmet ürünleri ve başka hizmet başlıkları kapsamında vatandaşlara nakit desteğinde bulunmak adına çoğu kampanya ilerleten Ziraat Bankası, bu kez de eğitim masraflarının karşılanması adına eğitim kredisi kampanyası düzenlediğini açıkladı. Banka, alakalı kampanyasına dair misal hesaplama tablolarını yayınladı.

·    Kredi tutarı: 20 bin TL

·    Vade sayısı: 36 ay

·    Faiz oranı: Yüzde 1,79 

·    Aylık taksit tutarı: 803,43 TL


 

Kamu Bankalarının Eğitim Kredisi Kampanyalarına Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?


Ziraat Bankası ve Halk Bankası doğrultusundan hizmete yayılan eğitim kredisi kampanyalarından nakit desteği alabilmek isteyen vatandaşların, banka şubelerine bizzat müracaat yapmaları gerekmektedir. Banka şubelerine yapılacak müracaatlar sırasında şu evrakların ibraz edilmesi mecburi tutulmuştur:

·    Eğitim kredisi müracaat formu

·    Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı

·    Eğitime dair belgeler ve ödeme faturaları

·    Bankanın lüzumlu görmesi durumunda belirttiği başka evraklar