2 bankadan akşam saatlerinde son dakika açıklaması geldi! Ehliyeti olan için 11.250 TL ödeme yapılacak! Son gün detayı önemli

TAKİP ET

Ehliyeti olan için 11.250 TL ödeme yapılacak! Son gün detayı önemli. Başvuru yapacak olan vatandaşlar nasıl ödeme alacaklar? Sorusunun yanıtı ise haberimizde var.

Reklam
Reklam

11.250 TL para ödemesi bağlamında kişiler verilen bu son dakika haberine oldukça ilgi göstermiş durumda. Nakit para gereksinimi olan vatandaşların hesaplarına süratli bir şekilde ödeme yapılacak. Sürücü belgeniz ile başvurmanız halinde anında ödeme alacaksınız. Tüketici kredisi olarak sizlere imkân sağlanacak. Tc Kimlik numaranız üstünden yapılacak olan başvurular ile eş güdümlü banka kredi puanı 1300 ve üstünde olan vatandaşlara banka kredi olanağı sağlıyor. 2 banka doğrultusundan başlatılan bu kampanyaya katılacak olan vatandaşlar oturdukları yerden de başvurularını yapabilirler. 

Bankalara ya da kişilere borcu olanlar dikkat! 7 gün sınırı var bunu yapmazsanız elinizdeki her şeyi kaybedersiniz!


Emekli dostu Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank duyurdu: Emeklinin darboğazdan kurtulması için 4750 TL nakit para veriliyor


2 banka biraz önce açıkladı! Çocuğu olan ailelere 20.000-50.000 ve 100.000 TL nakit para veriliyor! 1-2 ve 3 çocuk varsa...


Bankamatik kartı kullanan herkese son dakika duyurusu yapıldı! 1.000 TL hemen hesaplara yatırıyor! Tek bir SMS ile müracaat yapılabilecek!


Yalnızca bu bankaların kart sahipleri alacak! Meclis onay verdi! 15.000 TL hesaplara yatacak! Her şey hazır!




 

Burganbank 


2 bankadan akşam saatlerinde son dakika açıklaması geldi! Ehliyeti olan için 11.250 TL ödeme yapılacak! Son gün detayı önemli... Burganbank üzerinden kredi müracaatı yapacak olan kişiler süratli bir şekilde prosedür gerçekleştirmeyi sağlamak istiyorlarsa yapmaları gereken oldukça kolay. Cep telefonlarını kullanarak SMS göndermeleri yeterli oluyor. Ayrıca tüketici kredisi müracaat formunu doldurarak kredi müracaatı da yapabilirler. Sms ile tüketici  kredisi müracaatında bulunacaksanız ehliyetiniz üzerinde yer alan rakamları sms atmanız yeterli olacaktır. 


 

Garanti Bankası 


Garanti Bankası bağlamında müracaat yapacak olan vatandaşlar için klredi almak almak çocuk oyuncağıdır.  Kredi almak için yapmanız gereken sadece 444 0 335 numaralı telefonu aramak olacaktır.  Nakit ihtiyacınızın olması halinde süratli bir şekilde kredi kullanacak olan vatandaşlar, 2 dakika içinde kredi sonucunu öğrenebilmektedir. 


 

Cep telefonu ile kredi almak oldukça kolaydır 


Cep telefonlarının mesaj kısmına girerek, lüzumlu verileri yazdıktan sonra bankanın numarasına mesaj yollanmaktadır. Bu aşamanın sonrasında banka çalışanlarına gelen bulgular araştırma altına alınır ve tüketiciye en kısa vakit bağlamında geri dönüş yapılır.

Sistem bu şekilde yürür. Eğer kredinize onay verilirse belgeleri tamamlamak amacıyla banka şubesini ziyaret etmelisiniz. Eğer red yanıtı alırsanız yani başvurunuz olumsuz bir şekilde cevaplanırsa, yeni bir müracaatta bulunmak yerine kredi notunuzu öğrenmeli ve kredi notunuza göre yeni adımlar atmanız gerekmektedir.