2 Ocak 2022 Pazar günü Teşkilat dizisi neden yok? Teşkilat dizisi yayından mı kalktı?

TAKİP ET

TRT 1'in sevilen yapımı Teşkilat dizisi, 2 Ocak 2022 Pazar günü ekranlarda olmayacak. Bu nedenle izleyiciler dizinin yayından kalkıp kalmadığını merak ediyor. Teşkilat bu hafta var mı, yok mu? Teşkilat dizisi bugün neden yok? Teşkilat hangi gün oynuyor? sorularına yanıtlarını merak ediyor. İşte tüm detaylar…

Reklam
Reklam

Milli İstihbarat Teşkilatını anlatan TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat reytinglerinde başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyor. Yeni yılın ikinci gününde ekranlarda olmayacak olan dizinin yayından kalkıp kalkmadığı merak konusu oldu. TRT1 yayın akışında diziye yer verilmezken "Yabancı Sinema "Kung Fu Panda 3" filminin akışta yer aldığı görülmektedir. Teşkilat bu hafta var mı, yok mu? Teşkilat dizisi bugün neden yok 2 Ocak 2022 Pazar? Teşkilat hangi gün oynuyor? Soruları vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte merak edilen tüm detaylar…

2 Ocak 2022 Pazar Teşkilat Dizisi Neden Yok?
Her sene olduğu gibi bu senede diziler yılbaşı nedeniyle bir hafta ara vermektedir. Bu nedenle TRT 1'in reyting kıran dizisi Teşkilat,  2 Ocak 2021 Pazar günü ekranlarda olmayacak. Dizi sadece bu hafta yayınlanmayacaktır, 9 Ocak Pazar günü yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. 

Teşkilat Dizisi Hangi Gün Yayınlanıyor?
Her hafta pazar günleri yayınlanan Teşkilat dizisi TRT 1'de ekranında izleyicisiyle buluşuyor. Yılbaşı nedeniyle bir hafta ara verilen diziye 9 Ocak 2022 Pazar günü yeni bölümüyle ekranlarda yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde Ceren ile Elçi’nin Almanya'ya gittiği görülmektedir. Almanya’da örgüt için çalışmalarda bulunmaya başlayacaklarıdır. Yıldırım'ın da bu ülkeye gideceğini öğrenen ekip harekete geçmiştir. 


Teşkilat Dizisinde Ne Anlatılmaktadır?
Teşkilat dizisi, istihbarat teşkilatının, gerçekleştirdiği operasyonlar üzerine kurulu olan bir dizidir. Dizi yetenekli ve korkusuz üyelerinden oluşan çok özel bir ekibinin hikayesini anlatıyor. 


Teşkilat Dizisi Oyuncu Kadrosu
Çağlar Ertuğrul
Deniz Baysal Yurtcu 
Mesut Akusta 
Ezgi Eyüboğlu
Tuncer Salman 
Ezgi Şenler
Mehmet Usta
Nihat Altınkaya 
Serdar Yeğin 
Ahmet Uğur Say
Yavuz Bingöl 
Gürkan Uygun

2 Ocak 2022 Pazar günü teşkilat dizisi neden yok teşkilat dizisi yayından mı kalktı