20 Aralık Ankara'da okullar tatil mi? Pazartesi Ankara'da okullarda kar tatili var mı?

TAKİP ET

Ankara'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası öğrenciler başta olmak üzere bir çok insan 20 Aralık Pazartesi gününde okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki 20 Aralık Ankara'da okullar tatil mi? Pazartesi Ankara'da okullarda kar tatili var mı? Yanıtları haberimizde...

Reklam
Reklam

Son günlerde Türkiye’nin bir çok ilinde görülen kar yağışı başkent Ankara’nın da kapısını çaldı. Ankara’nın merkez bölgesi ve kırsal yerlerinde görülen kar yağışları sonrası öğrenciler başta olmak üzere bir çok insan Ankara Valiliği’nin 20 Aralık 2021 Pazartesi gününde okulları tatil edip etmeyeceği sorusunu merak etmeye başladı. Bir çok insanın gündeminde yer alan bu soru sonrası Ankara Valiliği’nin resmi internet sitesi sürekli ziyaretçi akımına uğruyor. Peki 20 Aralık Ankara'da okullar tatil mi? Pazartesi Ankara'da okullarda kar tatili var mı? 
20 Aralık Ankara’da Okullar Tatil Mi?

Ankara’da sabah saatlerinden itibaren görülmeye başlayan kar yağışı şehir içerisindeki trafiği olumsuz olarak etkiledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kar yağışının yaratabileceği olumsuz durumlara karşı kar temizleme ekiplerinin sürekli olarak telakkuzda olduğunu söyledi.
Ankara’daki okulların 20 Aralık 2021 Pazartesi gününde tatil olup olmayacağı konusunda Ankara Valiliği’nden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Ankara Ankara kar tatili Ankara okullar tatil mi Ankara Valiliği