20 Mayıs okullar tatil mi? Yarın okul var mı? 20 Mayıs Cuma okula gidilecek mi?

TAKİP ET

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bugün büyük bir coşkuyla kutlandı. Her yıl olduğu gibi büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı ve resmi tatili geride bırakırken gözler 20 Mayıs'a çevrildi.

Reklam
Reklam

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bugün büyük bir coşkuyla kutlandı. Her yıl olduğu gibi büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı ve resmi tatili geride bırakırken gözler 20 Mayıs’a çevrildi. 19 Mayıs resmi tatilinin ardından gözler 20 Mayıs tarihine çevrildi. 19 Mayıs’ın Perşembe gününe denk gelmesiyle hemen ertesi gün olan 20 Mayıs Cuma gününün tatil olup olmadığı araştırılmaya başlandı. Peki, 20 Mayıs tatil mi? 20 Mayıs Cuma okula gidilecek mi? Yarın okul var mı? 20 Mayıs Cuma okullar açık mı? İşte detaylar…

20 Mayıs Cuma Resmi Tatil Mi?

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl Perşembe gününe denk gelirken her yıl olduğu gibi bu yıl yine resmi tatil ilan edildi. Milli bayramlarımızdan biri olan bu özel gün her yıl resmi tatil ilan ediliyor ve okullar ile resmi kurum ve kuruluşlar açık olmuyor. Ancak 19 Mayıs’tan bir gün önce ve bir gün sonrası resmi tatil olmuyor. Son günlerde en çok araştırılan konulardan biri de 20 Mayıs Cuma gününün tatil olup olmadığı konusu. 20 Mayıs Cuma günü resmi tatil değil.



20 Mayıs Cuma Okullar Açık Mı?

20 Mayıs 2022 Cuma günü okullar açık olacak. 20 Mayıs Cuma günü resmi tatil devam etmeyecek ve öğrenciler okullarına devam edecek. 19 Mayıs resmi tatili geride kalırken 20 Mayıs Cuma günü tatilin devam edip etmediği ve resmi tatilin Cuma günü ile birlikte hafta sonu ile birleştirilip birleştirilmediği merakla araştırılıyor. 19 Mayıs resmi tatili sadece bir gündür. 20 Mayıs 2022 Cuma günü resmi tatil değildir. 20 Mayıs Cuma günü okullar ile tüm resmi kurum ve kuruluşlar açık olacaktır.