2021 Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi sınav giriş belgesi açıklandı mı?

TAKİP ET

Kasım ayının 27 ve 28'inde gerçekleşecek olan güz dönemi Açık Öğretim sınavlarına girecek olan öğrenciler sınavlara nerede gireceklerini merak ediyor. Anadolu Üniversitesi'nin AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı? 2021 Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi sınav giriş belgesi açıklandı mı? Detaylar haberimizde.

Reklam
Reklam

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde eğitim hayatına devam eden öğrenciler için geçen haftalarda güz dönemi sınav tarihleri açıklanmıştı. Sınav tarihlerinin yaklaşmasıyla birlikte sınava girecek olan öğrenciler sınava nerede gireceklerini merak etmeye başladı. İşte, AÖF sınav yerleri, tarihi ve belgesi hakkında yaşanan son gelişmeler… 

2021 AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı? 

2021-2022 güz döneminde yapılacak olan ilk sınavlar için tarihler belirlendi. Anadolu Üniversitesi bu konuyla alakalı sınav takviminden bilgilendirme yaparken, AÖF sınav giriş yerleri merak edilmeye başlandı.

AÖF güz dönemi sınavları ne zaman gerçekleşecek? 

Anadolu Üniversitesi resmi web sitesi üzerinden yayınlanan sınav takviminde yapılacak olan ilk sınavların 27 Kasım 28 Kasım tarihlerinde gerçekleşeceği açıklandı. 

Dönem sonu yapılacak olan sınavların ise 8-9 Ocak 2022 tarihlerinde yapılacak. Kurum tarafından yapılan açıklamada sınav tarihlerinin Mili Eğitim Bakanlığı, ÖSYM tarafından yapılan sınavlar ve pandemi durumuna göre değişebileceği de belirtildi. 

AÖF güz dönemi sınavları online mı, yüz yüze mi yapılacak? 

AÖF sınavları geçen yıl koronavirüs salgınından ötürü online olarak gerçekleşmişti. Bu sene ise AÖF sınavlarının nasıl uygulanacağına dair henüz net bir açıklama yapılmadı.

AÖF sınav yerleri açıklandı mı? 

AÖF güz dönemi sınavına sayılı günler kala sınav giriş yerlerini açıkladı. AÖF sınav giriş yerlerini sorgulamak için buraya tıklayabilirsiniz. 

AÖF sınav takvimi 

2021-2022 Öğretim Yılı Açık Öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Güz Dönemi başlama ve bitiş tarihleri 27 Eylül 2021-7 Ocak 2022 olarak belirlendi. Kayıt yaptıran ya da kayıt yenilemesini tamamlayan öğrenciler için sınav tarihleri ise şöyle: 

2021-2022 AÖF güz dönemi ara sınavları: 27-28 Kasım 2021 

2021-2022 AÖF güz dönemi dönem sonu sınavları: 8-9 Ocak 2022

Anadolu Üniversitesi AÖF açık öğretim açık öğretim sınavları