2021 Aralık ayı KYK bursları ne zaman yatacak?

TAKİP ET

2021 KYK burs başvurularının açıklanmasının ardından KYK burslarının ne zaman ödeneceği merak konusu oldu. Aralık ayı bursu ne zaman yatacak sorusu sorulmaya başladı. KYK burs ve kredileri kazanan öğrencilerin Aralık ayı ödemeleri hakkında detaylar merak edilmektedir. İşte KYK Aralık ayı ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

KYK burs ve kredileri kazanan öğrenciler Aralık ayı ödemelerinin ne zaman gerçekleşeceği araştırılmaya başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın resmi sitesinde burslar hakkında detaylar açıklandı. KYK aralık ödemelerinin detayları..

KYK Aralık ayı bursu ne zaman yatacak? 

2021 KYK bursuna başvuru yapan öğrenciler arasında araştırmalar en ince ayrıntısına kadar yapılmasının ardından hak kazananlar açıklandı. Fakat KYK ödemelerinin ne zaman yapılacağına dair açıklama gelmedi. Yükseköğrenim öğrencilerinin Ekim ayından itibaren üç aylık burs-kredileri ay sonuna kadar hesaplarına yatırılacak. KYK ödemeleri ise öğrencilerin TC Kimlik numarasına göre her ayın 6. ve 10. günlerinde hesaplara geçmektedir. 

KYK bursu ne zaman yatacak KYK burs ödemeleri