2021 AUZEF final sınavları ne zaman yapılacak? AUZEF final sınavları tarihleri belli oldu

TAKİP ET

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) final sınavları tarihleri belli oldu. Öğrenciler bu tarihleri öğrenmek için internete yöneldi. Peki 2021 AUZEF final sınavları ne zaman yapılacak? İşte yanıtı...

Reklam
Reklam

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nde (AUZEF) eğitim hayatlarına devam eden binlerce öğrencinin merakla beklediği haber geldi. AUZEF final sınavlarının tarihleri açıklandı. Dört oturum şeklinde gerçekleşecek olan AUZEF sınavlarının ne zaman yapılacağını gündemlerinin üst basamaklarında tutan öğrenciler arama motorları üzerinden yaptığı araştırmalara hız kazandırdı. Peki 2021 AUZEF final sınavları ne zaman yapılacak?
2021 AUZEF Final Sınavları Ne Zaman Yapılacak?
AUZEF’in final sınavlarının tarihleri açıklandı. Buna göre AUZEF güz yarıyılı bitirme sınavları 18-19 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Dört oturum şeklinde yapılacak olan AUZEF sınavlarına katılacak öğrencilerin sınav giriş belgeleri de yayınlandı. Giriş belgelerini almak isteyen öğrenciler AKSİS kullanıcı adın ve şifresine sahip olmak zorunda.
2021 AUZEF final sınavları giriş belgesi için tıklayınız

AUZEF 2021 AUZEF final sınavları