2021 Deneyap sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Deneyap sınav sonuçları sorgulama sayfası

TAKİP ET

T3 Vakfı Deneyap sınavlarının bitmesinin ardından sınav sonuçları açıklandı mı, sınav sonuçları ne zaman açıklanacak soruları sıklıkla sorulmaya başlandı. Sınava giren 4. 5. 8. 9. sınıf öğrencileri hazırlık amaçlı düzenlenen sınava katılıp sağladı. Öğrencilerin merakla beklediği Deneyap sınav sonuçları ne zaman açıklanacak detaylar haberimizde..

Reklam
Reklam

T3 Vakıf Deneyap sınavlarına gire öğrencilerin merakla beklediği sonuçlar 15 Kasım günü açıklanacağı duyuruldu. Sınav sonuçların yayınlanmasından sonra detaylara haberimizde yer verilecektir.
DENEYAP SINAV SONUÇLARI
Uygulama sınavı nasıl olacak?
Vakıfların yaptığı sınavların nasıl ve ne içerikli olduğu merak konusu oldu. Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nde öğrenciler için seçme sınavları gerçekleştirilecektir. Uygulama sınavında öğrencilere verilecek olan konular hakkında proje tasarımı yapılması gerekmektedir. Öğrenciler projelerini tamamladıktan sonra teslim etmeleri gerekmektedir.
Projelerini sunum halinde gösterecek olan öğrenciler problem çözme, özgün düşünme ve yaratıcılık açısından değerlendirilmesi yapılacaktır. Değerlendirme sonucunda ise eğitimi kazanan isimleriyle beraber ilan edilecektir.
 

deneyap sınav sonucu deneyap sınav sonucu ne zaman açıklanacak deneyap deneyap uygulaması nedir