2021 hakimlik sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

TAKİP ET

Bu hafta sonu Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan hakimlik sınavı sonuçlarının ne zaman belli olacağı merak edildi. Adalet Bakanlığı sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında bilgi verdi. Peki 2021 hakimlik sınavı sonuçları ne zaman belli olacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Bu hafta sonu Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan hakimlik sınav sonuçlarının ne zaman belli olacağı merak edildi. 25-26 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2021 Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı, 2021 Adalet Bakanlığı Avukatlar İçin Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı ve 2021 İdari Yargı Hâkim Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı araştırılmaya başlandı. 

Hakimlik sınavı sonuçları ne zaman belli olacak?
Hakimlik sınav sonuçlarının ne zaman belli olacağı hakkında Adalet Bakanlığı bilgi verdi. ÖSYM tarafından açıklanan takvimde hakimlik sınavı sonuçlarının 26 Ocak 2022 tarihinde açıklanacağı duyuruldu. Her sınav için ayrı ayrı açıklanacak olan sınav sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında duyurulacaktır, ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilirler. internet sayfalarında yayınlanan sonuçlar adaylara tebliğ hükmünde sayılacaktır.  

Hakimlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak hakimlik sınavı