2021'in son ataması tarihi belli oldu! Engelli memur ataması kaç kişi ve ne zaman yapılacak? Engelli memur atama başvurusu ne zaman?

TAKİP ET

Yeni yıla sayılı günler kala gözler atamalara çevrildi. Engelli memur atamalarının ne zaman yapılacağı araştırılmaya başlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık 2 bin 927 kadro talebinde bulunduğunu açıkladı. Bunun üzerine atamaların ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Engel memur ataması ne zaman? Engelli memur ataması şartları nelerdir?

Reklam
Reklam

2021 engelli memur atamalarında son durumun detayları belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı tarafından konu hakkında açıklama geldi. Engelli memur atmasının ne zaman ve nasıl yapılacağı araştırılmaktadır? Engelli memur atamalarının detayları..

2021 Engelli memur atama tarihi ne zaman? 

Yılın son ataması olarak bilinen engelli memur atamasında son noktaya gelindi. Bakan Yanık, 2022 Ocak ayının sonunda 2 bin 927 engelli memur ataması olacağını duyurdu. Kamu da çalışan engelli sayısı yıl geçtikçe artış göstermektedir. Toplam 66 bin 14' yükselen engelli memur sayısı için çalışmalar devam etmektedir. 

Engelli memur ataması için nasıl başvuru yapılacak? 

2022 Ocak ayında gerçekleşecek atama için ÖSYM üzerinden tercih kılavuzu yayınlanacaktır. 20 Aralık 2021 itibariyle kamu kurumlarında engelli memur alımları talep edildi. 

engelli memur ataması ne zaman engelli memur kaç kişi engelli memur ataması kaç kişi engelli memur atama başvurusu