2021 KYK burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı mı ?

TAKİP ET

2021 yılının Kasım ayında başlayan KYK burs başvuruları sonrasında gözler sonuçlara çevrildi. Üniversiteye yeni başlayan ya da ilk senelerinde çıkmayan KYK bursun için başvuru yapanlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İşte 2021 KYK burs sonuçları hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Üniversitelerin başlamasının ardından KYK burs ve kredi başvuruları da hız kazandı. Yapılan başvuruların sonuçlarının ise ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Geçen yıl 7 Aralık'ta açıklanan KYK burs ve kredi başvuruları bu senede Aralık ayında açıklanması bekleniyor. 

KYK burs ve kredi başvurularının 10 Kasım da bitmesinin ardından değerlendirmeler başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu sonucun adil olması için yürütmelerin devam ettiğini ve en kısa zamanda sonuçların öğrencilerle paylaşılacağını duyurdu. 

KYK burs başvurusu sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği KYK burs sonuçlarının henüz açıklanmadığı görülmektedir. 202 yılında 28 Ekim ve 8 Kasım arasında yapılan başvurular 7 Aralık'ta açıklanmıştı. 2021 yılında ise 5 Kasım da başlayıp 10 Kasım da başvuru bitti. Bu nedenle sonuçların Aralık'ın ikinci haftası açıklanması bekleniyor.

KYK sonucu burs sonuçları KYK başvurusu