2021 Özel Güvenlik Sınavı sınav sonuçları belli oldu mu?

TAKİP ET

Özel Güvenlik 95. Temel Eğitim ve 71. Yenileme Eğitimi Sınavının yapılması ile birlikte şimdi tüm özel güvenlik adaylarının gözleri ÖGG sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrilmiş durumda. 95. dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları hangi tarihte ve saat kaçta açıklanacak? 95. dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları belli oldu mu? işte detaylar..

Reklam
Reklam


Özel Güvenlik Görevlisi adayları ile özel güvenlik kimliği almak için sınava giren adaylar sıav sonuçlarının açıklanacağı günü büyük bir heyecan içinde bekliyorlar. 95. Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları belli oldu mu? Özel Güvenlik Görevlisi 2021 sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? işte detaylar..

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
19 Aralık 2021 Pazar günü yazılı sınavların yapılması ile birlikte Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından yapılan değerlendirmeler ile birlikte Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları adayların erişimine açılacaktır. Sınav sonuçlarının 15 gün içinde yani Ocak ayının ilk haftasında açıklanması beklenmektedir.
Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuç sorgulama işlemi nasıl yapılır?
Emniyet Genel Müdürlüğü 'ne bağlı olan Özel Güvenlik Denetlme Başkanlığı tarafından yayınlanan duyuru ile birlikte adaylar Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçlarının akıbetini '' https://onlineislemler.egm.gov.tr/ '' resmi internet adresi üzerinden takip ederek öğrenebileceklerdir. Adayların çok büyük bir heyecan içinde bakledikleri sınav sonuçları ise T.C. kimlik numarası bilgileri sisteme girilerek öğrenilecektir.
Yazılı sınav sorularına ya da yazılı sınav sonucuna itiraz etmek için de ilgili tarihler belrlendikten hemen sonra adaylar, sınav adı ile kimlik bilgilerini bildirmek sureti ile itiraz işlemlerini de kolayca yapabileceklerdir.

ögg 95. dönem özel güvenlik sonuçları açıklandı mı? 2021 özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? özel güvenlik sınav sonuçları belli oldu mu? emniyet genel müdürlüğü özel güvenlik sınav sonuçları