2021 PUBG mobile hilesi nasıl yapılır?

TAKİP ET

En çok oynanan oyunların arasında yer alan PUBG yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Telefon üzerinden de kolaylıkla oynanan oyunda PUBG mobil hileleri nasıl yapılır, ücretli mi soruları sıklıkla sorulmaktadır. İşte PUBG mobile hileleri hakkında detaylar haberimizde

Reklam
Reklam

PUBG oynunun yeni çıkardığı sürüm ise PUBG Corporation tarafından yenilenmiştir. Bu sürümde çok oyunculu oyunlar çevrimiçi oynanabilir ve savaş royale gerçekleştirilir. Yayınlandığı günden bu zamana kadar yoğun ilgi gören oyun 13 milyon üzerinde satşı gerçekleştirdi. Pubg hileleri ise şu şekildedir;

Telefondan Pubg mobile hile nasıl yapılır?
Pubg mobil oyunu ücretsiz olmasıyla birlikte tercih edilmeye devam ediliyor. 19 Mart 2018 tarihinde Pubg Mobil versiyonu telefonlarda İOS ve Androidler de yerini almaya başladı. PS'lerde ve bilgisayarda ilgi gören oyun telefonlarda da oynanmaya başlandı. Fakat Pubg mobile'de hile durumları ise araştırılmaya başlandı.  Oyunun en iyi özelliği  ise arkadaşlarınızla onlne olarak oynayablmenz ve takım olarak arabaya, uçağa veya motosklete bneblmenzdr. 

Pubg mobile hilesi nasıl yapılır?
Birçok oyunda hileler artmasıyla gözler Pubg oynuna çevrildi. Hilelerin ücretli olup olmadığı da merak ediliyor. Hile yapanlar ücret karşılığı oyun satın alma imkanı oldukça yüksek.Bu nedenle adil oynayan oyuncuların %1 haksız yere yenilmektedir. 

İOS - Androis Pubg mobile hile nasıl yapılır?
Telefonlara indirilen oyun sonrasında girişler yapılır. sonrasında UC hilesi için siteye giriş yapılır ve başlatılır. Sonrasında ise hieyi çalıştır sekmesine basılarak hileler aktifleşir. istenilen bilgiler arasında kullanıcı adı, UC miktari ve BP miktarı yazılmalıdır.

Pubg mobile UC hilesi özellikleri

İllegal yollarla çalışmaz. Adldr.

%99,9 htmalle çalışır.

Ste lnk hle yapablmek çn yeterldr.

Ücretszdr.

Vrüs çermez.

Ban yedrmez.

Herhang br letşm blgs stemez. Telefon numarası stemez. Ücret stemez.

Otomatk güncellenr.

Androd – IOS gb her chazda çalışır.

Gzlenmş şfrelere sahptr.

Otomatk şfreleme yaparPubg mobile aimbot hilesi
Pubg oynunun vazgeçilmesi olarak bilinen aimbot en önemli unsurlardandır. Aimbot nişan almak için öncelikle kullanılması gereken durumlardandır. Birinci veya üçüncü kişiye nişan almak oyun için zor işlemdir. Geliştiriciler ise bu durumun farkına varıp aimbot hilesini düzenledi. 

Pubg mobile geri tepme nasıl ortadan kaldırılır?
oyun sırasında silahın geri tepmesi oldukça olumsuz bir durumdur. Oyun sırasında , yapılan atışların tekrarlanmasında tekrardan silahın ayarlanması yapılmalıdır. Yapılan hile sonrasında silah da geri tepme olmaz. Bu nedenle her atışta silahı ayarlamak zorunda kalmazsınız. 

2021 Pubg mobile speed hack 
Oyun esnasında hızlı ve hazır olmak çok önemlidir. Her an her yerden ölebilirsiniz. Nişan alma işlemlerinde kafaya ya da boş olan yola doğru atış yapmak sizi koşarken hızlandıracaktır. Aimbot ile birleştirildiğinde gücü daha da artış göstermektedir. 

pubg mobile pubg hilesi pubg mobile hilesi