2021 UEFA Avrupa Lig E grup puan durumu nedir? Galatasaray gruptan nasıl çıkar?

TAKİP ET

UEFA Avrupa Lig'in devam etmesiyle E grubunda Galatasaray ve Marsilya karşı karşıya gelmeye hazırlanmaktadır. Galatasaray'ın gruptan çıkması için mücadelede neler yapması gerekiyor soruları sorulmaya başlandı. Avrupa Ligi'nde 5.haftanın gelmesiyle Galatasaray'ın kaç puanı var ve detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

25 Kasım 2021 Perşembe günü Galatasaray ile Marsilya mücadelesi heyecanla beklenmektedir. Galatasaray'ın gruptan ne durumlarda çıkacağı hakkında detyalar merak edilirken E grubunun puan durumu da haberimizdedir.

Galatasaray E grup puan durumu

Galatasaray 8 puan

Lazio 5 puan

Masrilya 4 puan 

Lokomotiv Moskova 2 puan
Galatasaray gruptan nasıl çıkar?
Türkiye'yi temsil eden takım olan Galatasaray 4 hafta da 8 puan alarak 2 Galibiyet ve 2 beraberlik alarak puan durumun da lider olarak sırasını aldı. 5.haftada ise Marsilya ile mücadele edecek Galatasaray, 6.maçını ise Lazio ile yapacağı açıklandı. 

Beraberlik yetiyor
Galatasaray önünde bulunan 2 maçın herhangi birinde beraberlik dahi alsa gruptan çıkmaya hak kazanıyor. Galatasaray takımı grubu eğer lider bitirirse adını son 16'ya direk olarak yazdırır. Bunun yanı sıra sarı kırmızılı takım ikinci olursa 16'ya kalmak için play-off karşılaşmalarına çıkacaktır. 

Galatasaray maçı ne zaman?
25 Kasım perşembe günü saat 20.45'te oynanacak Galatasaray - Marsilya mücadelesi EXXEN tarafından canlı olarak verilmektedir. 

Galatasaray UEFA Avrupa lig fikstürü

16 Eylül 19.45 Galatasaray 1 - Lazio 0 

30 Eylül 22.00 Marsilya 0 - Galatasaray 0

21 Ekim 22.00 Lokomotiv Moskova 0 - Galatasaray 1 

4 Kasım 19.45 Galatasaray 1 - Lokomotiv Moskova 1

25 Kasım 19.45 Galatasaray - Marsilya

9 Aralık 22.00 Lazio - Galatasaray 

UEFA E grubu galatasaray maçı UEFA puan durumu Galatasaray gruptan nasıl çıkar