2022 ara transfer dönemi ne zaman başlayacak? Transfer dönemi ne zaman son bulacak?

TAKİP ET

Ülkemizde çok yakından takip edilen Süper Lig'de ara transfer döneminin ne zaman başlayacağı merak edilmektedir. 2021-2022 Süper Lig'de ilk yarının son maçları oynanırken taraftarlar ikinci yarı için ara transfer döneminin ne zaman başlayıp ne zaman biteceğini araştırmaya başladı. Peki 2022 ara transfer dönemi ne zaman başlayacak? Transfer dönemi ne zaman son bulacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Süper Lig için yeni bir transfer dönemi başlamaktadır. Ülkemizde çok yakından takip edilen Süper Lig’de ara transfer döneminin ne zaman başlayacağı merak edilmektedir. 2021-2022 Süper Lig’de ilk yarının son maçları oynanırken taraftarlar ikinci yarı için ara transfer döneminin ne zaman başlayıp ne zaman biteceğini araştırmaya başladı. Süper Lig’in 29. hafta maçları bugün başlarken transfer döneminin de yakında başlayacağı söylenmektedir. 

2022 ara transfer dönemi ne zaman başlayacak?
Süper Lig’de ilk yarının sonlarına doğru yaklaşırken ‘ara transfer’ olarak isimlendirilen ikinci transfer ve tecil dönemi 12 Ocak 2022 tarihinde başlayacak 8 Şubat 2022 tarihinde ise bitecektir.

ara transfer dönemi TFF Süper Lig Süper Lig ara transfer dönemi