2022 Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemi ne zaman? AÖF kayıt yenileme işlemi hangi tarihler arasında yapılacak? İşte detaylar... 

TAKİP ET

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi öğrencileri 2022 Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemlerinin ne zaman olacağını merak ediyor. Bahar dönemi kayıt yenileme işleminin hangi tarihte yapılacağını merak eden öğrenciler araştırmalara başladı. Peki, 2022 Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemi ne zaman? AÖF kayıt yenileme işlemi hangi tarihler arasında yapılacak? İşte detaylar... 

Reklam
Reklam

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi’nde okuyan öğrenciler Bahar Dönemi için kayıt yenilemem işlemlerinin ne zaman olduğuna dair araştırmalar yapıyor.  

2022 AÖF Bahar Dönemi kayıt yenilemem işlemi ne zaman? 
AÖF, Bahar Dönemi için yenileme işlemi 7 Şubat 2022 Pazartesi ile 18 Şubat 2022 Cuma günü arasında yapılacaktır. 

Bahar Dönemi ne zaman başlayacak? 
Bahar Dönemi, 7 Şubat 2022 Pazartesi günü başlayacak ve 15 hafta olan eğitim süreci 23 Mayıs 2022 tarihinde son bulacaktır. 

AÖF kayıt yenileme işlemi nasıl yapılır? 
     1. Ders seçimi
     2. 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde dersler seçilir 
     3. Kayıt yenileme ücreti yatırılır  

- Eğer ders seçimi yapılmazsa bankada ödeme bilgileri oluşmaz ve öğrenciler kayıtlarını yenileyemez. Bu yüzden ödeme işlemi yapmadan önce ders seçimi yaptığınızdan emin olunuz. 

Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacaktır. Öğrenci, 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir. 

- Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresinden Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır. 
Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir. 

- Kayıt yenileme işlemi, Ders Seçimi (Ekle-Sil) ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir. 

Yapılan işlemlerden sonra öğrencilerin kayıt yenileme işlemlerinin gerçekleşip gerçekleşmediğini belirtilen kayıt yenilemem tarihleri içinde aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından teyit etmeleri gerekmektedir. 

Kayıt yenileme işlemini tamamladıktan sonra ekranda halen kayıt yeniletmiş görünmüyorsanız ödeme yaptığınızı gösteren belgeyle kayıt yenilemenin son gününden önce AÖF bürosuna başvurunuz. 

aöf açıköğretim fakültesi Anadolu Üniversitesi aöf kayıt yenileme aöf kayıt yenileme ne zaman aöf kayıt yenileme tarihleri