2022 EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

TAKİP ET

Binlerce engelli vatandaşın ter döktüğü EKPSS'nin tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı gündemde yer alan maddelerden birisi. İnsanlar internet üzerinden 2022 EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?, EKPSS hangi gün belli olacak? gibi soruların cevaplarını araştırıyor. Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Türkiye’de yaşayan engelli vatandaşların ter döktüğü Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı (EKPSS) tercih işlemleri geçtiğimiz haftalarda sona ermişti. Tercih işlemlerinin sona ermesinin ardından akıllarda 2022 yılı EKPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorusu oluşmaya başladı. Bir çok insan EKPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda arama motorları üzerinden araştırmalara devam ederken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan konu hakkında bir son dakika açıklaması geldi. Peki 2022 EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?, EKPSS hangi gün belli olacak?
2022 EKPSS Tercih Sonuçları Açıklandı Mı, Ne Zaman Açıklanacak?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2022 EKPSS tercih sonuçları hakkında önemli bir açıklama yaptı. Bakanlığın yaptığı açıklamaya göre 5-14 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen EKPSS tercihlerinin sonuçlarının 8 Şubat 2022 Salı günü açıklanması bekleniyordu. Fakat bakanlık Twitter hesabı üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında sonuçların 17 Şubat 2022 Perşembe gününe ertelendiği söylendi. İşte bakanlığın Twitter hesabında yer verdiği açıklama:
"8 Şubat 2022'de (yarın) yapılması planlanan engelli vatandaşlarımızın kamu kurumlarına atama töreni, 17 Şubat 2022 tarihine ertelenmiştir.
2022 EKPSS yerleştirme tercihleri sorgulama ekranı için buraya tıklayınız

2022 EKPSS EKPSS tercih sonuçları Aİle ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sınav engelli