2022 EKPSS tercih sonuçları erişime açıldı! İşte, EKPSS tercih sonuçları sorgulama ekranı..

TAKİP ET

Engelli vatandaşların istihdamlarını sağlayacak olan EKPSS tercihleriyle ilgili başvuruların tamamlanması sonrası tercih sıralaması gerçekleştirildi. Sonuçlar ise ÖSYM'nin resmi internet sitesinde erişime açıldı. İşte EKPSS tercih sonuçları sorgulama ekranı..

Reklam
Reklam

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yürüttüğü engelli vatandaşların istihdama kazandırılmasına yönelik çalışmada 2022 yılı için engelli memur atama takvimleri belirledi. Bugün yapılan kuralar ile 2 bin 927 engelli memurun kam kurum ve kuruluşlarına atamaları yapıldı. Peki, EKPSS tercih sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? 



EKPSS TERCİH SONUÇLARINA NASIL VE NEREDEN BAKILIR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılım gösterdiği engelli memur ataması kura çekimi tamamlandı. Adaylar, kura çekimi sonrası belirlenen yerleştirme sonuçlarına ÖSYM'nin resmi https://sonuc.osym.gov.tr internet adresine giriş yaparak öğrenebilirler.



T.C. Kimlik numaraları ve aday şifrelerinin onayı sonrası açılacak olan ekranda hangi kamu kuruluşuna atamasının gerçekleştirildiğine bakılabilir. Adaylar aşağında bulunan linke tıklayarak sonuçları görüntüleyebilirler.

2022EKPSS TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

 

2022 EKPSS tercih sonuçları EKPSS tercih sonuçları sorgulama EKPSS tercih sonuçları sorgulama sayfası ösym tercih sonuç ekranı